Lehet gyereket vallalni egyszobas lakasba?
Bezzeg,mikor nagyanyáink felnőttek.. :)
2-3 generáció együtt egy épületben.
Persze,az volt 80-90 éve,és más viszonyok voltak,de megoldottak mindent.
Itt a modern,rohanó,anyagias világ már sajnos mást követel meg.
De szerintem a szülőség vállalását mindenki érezni fogja.
30 nm-en nőttem fel. Lehet így is, de én nem csinálnám.
Sajnos mi is ugyanebben a szituban vagyunk, mint ti, a nagyobb albérletet megfizetni sem tudjuk. Én már kezdek letenni a gyerektémáról.
(Ha van lehetőség 4-5 éven belül költözni, azaz, mondjuk max ovis koráig a gyereknek, akkor érdemesebb belevágni.)
Férjemék is megoldották egy szobában, a nővére 5 volt, ő 3, amikor el tudtak költözni. Mindent meg lehet oldani, ha csak az vállalna babát, aki nappali + 4 szobás családi házban él, már rég kihalt volna az emberiség.
Nekünk 1,5 szoba van, a fiunk 1 éves. Nemrég kezdtünk építkezésbe, amíg a ház kész nem lesz, maradunk - az alaphangon még bő 1,5 év.
Húgomék is 1 szobásban vannak a 2 éves lányukkal, mert a férje alól a hatodik hónapban ment ki az állása, az újból meg ezt tudják csak fenntartani. Boldogok, imádják a lányukat, és megtanultak hangtalanul szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!