Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet gyereket vallalni...

Lehet gyereket vallalni egyszobas lakasba?

Figyelt kérdés
Kisbabat szeretnenk, jelenleg egy garzont berlunk es ugy velem, nincs megfelelo kondicionk a gyereknek, viszont mar harminc eves vagyok. Gyujtunk nagyobb lakasra, de meg nincs ra keret... Valaki jart hasonlo cipoben?
2018. júl. 30. 14:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
6%

Bezzeg,mikor nagyanyáink felnőttek.. :)

2-3 generáció együtt egy épületben.

Persze,az volt 80-90 éve,és más viszonyok voltak,de megoldottak mindent.

Itt a modern,rohanó,anyagias világ már sajnos mást követel meg.

De szerintem a szülőség vállalását mindenki érezni fogja.

2018. júl. 30. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:

30 nm-en nőttem fel. Lehet így is, de én nem csinálnám.

Sajnos mi is ugyanebben a szituban vagyunk, mint ti, a nagyobb albérletet megfizetni sem tudjuk. Én már kezdek letenni a gyerektémáról.

(Ha van lehetőség 4-5 éven belül költözni, azaz, mondjuk max ovis koráig a gyereknek, akkor érdemesebb belevágni.)

2018. júl. 30. 16:48
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Férjemék is megoldották egy szobában, a nővére 5 volt, ő 3, amikor el tudtak költözni. Mindent meg lehet oldani, ha csak az vállalna babát, aki nappali + 4 szobás családi házban él, már rég kihalt volna az emberiség.

Nekünk 1,5 szoba van, a fiunk 1 éves. Nemrég kezdtünk építkezésbe, amíg a ház kész nem lesz, maradunk - az alaphangon még bő 1,5 év.

Húgomék is 1 szobásban vannak a 2 éves lányukkal, mert a férje alól a hatodik hónapban ment ki az állása, az újból meg ezt tudják csak fenntartani. Boldogok, imádják a lányukat, és megtanultak hangtalanul szeretni.

2018. júl. 30. 16:49
 24/25 anonim ***** válasza:
87%
Ne. Ha gyerek nélkül sem telik nagyobbra gyerekkel pláne nem fog. Kínzás a gyereknek és nektek is.
2018. júl. 30. 17:31
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet oldani, sokan meg is oldják, de kényelmetlen, ha nincs saját teretek. Neki még tán kisiskolás koráig (szokás és személyiség kérdése is) nem fog hiányozni a külön szoba, nektek viszont valószínűleg már pár hónap után lesz rá igényetek, hogy ne a konyhába vagy a fürdőszobába kelljen bármiért félrevonulni, na meg már egy baba is elég sok cuccal jár.
2018. júl. 30. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!