Ma mennénk bulizni. Rossz anya lennék?
Ma elmennénk kertipartira...végre
babám 7 hónapos..minden lehetőséget végiggondoltam, nem tudodm kire bízni, ugyanis akire tudnám az is ott lesz a buliba...Vinném a babát.Sajna nem is délután kezdődik, hoyg fürdésre hazajönnénk és annyi..hanem este.
Hogy csináljam?Itthon fürdessem meg vacsi és tegyem babakocsiba és toljam át a buliba?
rohadt hangos lesz a zene is, ott le tudnám fektetni az emeleten utazóágyba de sztem semmit nem fog aludni mert bent is rohangálás lesz meg hangos zene.Meg nem is hallanám ha sír a zene miatt.Előlrébb egy udvarban lakik a dédije, de ő is ottlesz a buliba(nagy családi banzáj)ott is le tudnám fektetni, ott talán nem lenne akkora hangzavar, de én nem hallanám őt, ha baja van.
Én úyg gondolom ezt az egy estét kibírja valahogy a baba nem?vagy rosszat tennék?még a lelkiismeretem is rossz emiatt, pedig már olyan jól esne egy kis lazítás.
Ti ezt hogy oldanátok meg?Lehet csak én parázom túl és simán aludna a baba én meg jót buliznék?vagy rossz vagyok és ne is menjünk sehova:(
sajna tényleg senkire nem tudom bízni(1 hete ezen szenvedek)
Kedves 18:00-as!Szerintem te érted azt,amit te akarsz.Attól még hogy a te szomszédod egyben a barátnőd is,attól még nem biztos hogy másnak is.Ha a barátnője lenne,akkor gyanitom nem nevezte volna "csajszinak".Nem akarok vitázni és itélkezni sem.De tény hogy ő tette fel a kérdést:"Rossz anya lennék?"
Nyilván ettől senki nem lesz rossz anya,de én ezt akkor sem gondolom,hogy jó döntés lenne a szomszédban hagyni a gyereket miközben én odaát bulizok és iszok.
Kedves előző! Nem mondtam, hogy az ő szomszédja a barátnője! Azt mondtam, hogy valószínű olyan kapcsolatban vannak, hogy ez nem gáz, hogy a kapcsolatuk megengedi, hogy a gyereke ott aludjon, és ezt tartom is!
Nekem nem gáz amit írt a kérdező és az sem , hogy iszogatott.
A gyerek jól van és mindenki lenyugodhat!
azta mindenit miylen balhé van itt
a BULI IKERHÁZBAN VOLT, az ikerház egyik felében a bulizós család volt de a másik házból is lejöttek ahol történetesen 8 HÓNAPOS terhes a CSAJSZI!!!a nappali ablaka alatt ment a djadaj, 5 pecenként mentünk be a gyerekhez, de ő édesen aludt, semmi baja nem volt és másnap is...azóta már én is elfelejtettem hoyg feltettem ezt a kérdést:))
de látom tényleg sok gyökszi, bepunnyadt MINTAANYA van itt
ők azok akik 10éves korukig szoptatják a gyereküket sorolhatnám
ANYAISTENNŐK, a férjeitek is gondolom 1-2 éven belül egyedül mennek bulizni, ha nem már most...
üljetek otthon a babákkal tuti garantált a depi:)))
:)))
mekkora hülyék vannak ,komolyan mondom...
:))
de én is örülök hoyg nem vagyunk egyformák...nem szeretnék olyan lenni mint te, vagy TÁRSAID
Teljesen igazad van kedves kérdező!
Ez az utolsó válaszoló SZÁNALMASAN egyszerű!
:-)))))))))
Szerinte kit érdekel az ő férje véleménye más anyákról? Rólunk? Mert ugye mi "más anyák" vagyunk!:-))Remélem is, hogy más vagyok mint ő!!:-))
Én nem szeretnék az ő férjének megfelelni, csakis az enyémnek, azért szeret aki vagyok és nem idézném mit mondott a kommentjéről! :-))Nem szalonképes! :-)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!