Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma mennénk bulizni. Rossz...

Ma mennénk bulizni. Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

Ma elmennénk kertipartira...végre

babám 7 hónapos..minden lehetőséget végiggondoltam, nem tudodm kire bízni, ugyanis akire tudnám az is ott lesz a buliba...Vinném a babát.Sajna nem is délután kezdődik, hoyg fürdésre hazajönnénk és annyi..hanem este.

Hogy csináljam?Itthon fürdessem meg vacsi és tegyem babakocsiba és toljam át a buliba?

rohadt hangos lesz a zene is, ott le tudnám fektetni az emeleten utazóágyba de sztem semmit nem fog aludni mert bent is rohangálás lesz meg hangos zene.Meg nem is hallanám ha sír a zene miatt.Előlrébb egy udvarban lakik a dédije, de ő is ottlesz a buliba(nagy családi banzáj)ott is le tudnám fektetni, ott talán nem lenne akkora hangzavar, de én nem hallanám őt, ha baja van.

Én úyg gondolom ezt az egy estét kibírja valahogy a baba nem?vagy rosszat tennék?még a lelkiismeretem is rossz emiatt, pedig már olyan jól esne egy kis lazítás.

Ti ezt hogy oldanátok meg?Lehet csak én parázom túl és simán aludna a baba én meg jót buliznék?vagy rossz vagyok és ne is menjünk sehova:(

sajna tényleg senkire nem tudom bízni(1 hete ezen szenvedek)

2010. jún. 19. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
47%

Kedves 18:00-as!Szerintem te érted azt,amit te akarsz.Attól még hogy a te szomszédod egyben a barátnőd is,attól még nem biztos hogy másnak is.Ha a barátnője lenne,akkor gyanitom nem nevezte volna "csajszinak".Nem akarok vitázni és itélkezni sem.De tény hogy ő tette fel a kérdést:"Rossz anya lennék?"

Nyilván ettől senki nem lesz rossz anya,de én ezt akkor sem gondolom,hogy jó döntés lenne a szomszédban hagyni a gyereket miközben én odaát bulizok és iszok.

2010. jún. 25. 21:09
 52/69 anonim ***** válasza:
10%

Kedves előző! Nem mondtam, hogy az ő szomszédja a barátnője! Azt mondtam, hogy valószínű olyan kapcsolatban vannak, hogy ez nem gáz, hogy a kapcsolatuk megengedi, hogy a gyereke ott aludjon, és ezt tartom is!

Nekem nem gáz amit írt a kérdező és az sem , hogy iszogatott.

A gyerek jól van és mindenki lenyugodhat!

2010. jún. 26. 07:09
 53/69 A kérdező kommentje:

azta mindenit miylen balhé van itt

a BULI IKERHÁZBAN VOLT, az ikerház egyik felében a bulizós család volt de a másik házból is lejöttek ahol történetesen 8 HÓNAPOS terhes a CSAJSZI!!!a nappali ablaka alatt ment a djadaj, 5 pecenként mentünk be a gyerekhez, de ő édesen aludt, semmi baja nem volt és másnap is...azóta már én is elfelejtettem hoyg feltettem ezt a kérdést:))

de látom tényleg sok gyökszi, bepunnyadt MINTAANYA van itt

ők azok akik 10éves korukig szoptatják a gyereküket sorolhatnám

ANYAISTENNŐK, a férjeitek is gondolom 1-2 éven belül egyedül mennek bulizni, ha nem már most...

üljetek otthon a babákkal tuti garantált a depi:)))

2010. jún. 26. 19:07
 54/69 A kérdező kommentje:
a 8 hónapos terhes szomszéd csajszi nappalijában aludt a bébi, és ikerház....
2010. jún. 26. 19:08
 55/69 anonim ***** válasza:
55%
Szánalmas vagy kedves kérdező anyuka és társai! Mi is járunk bulizni, csak megbízható rokonra hagyom a gyerekem, nem a szomszéd csajszira...Tudod nem attól lesz valaki megbízható, hogy terhes... A férjem velem jár bulizni, és meg van a véleménye az ilyen anyákról, mint te... Akinek csak azért kell gyerek, mert illik, és megtarsa a férjét. Aki inkább lepattintja a gyerekét, mint hogy elengedje a férjét esetleg egyedül bulizni. Mi sem szoptatjuk a gyerekünket 10 éves koráig, de valószínűleg te egy napig sem, mert féltetted a formás kis cicidet... Örülök, hogy nem vagyunk egyformák...
2010. jún. 26. 21:53
 56/69 A kérdező kommentje:

:)))

mekkora hülyék vannak ,komolyan mondom...

:))

de én is örülök hoyg nem vagyunk egyformák...nem szeretnék olyan lenni mint te, vagy TÁRSAID

2010. jún. 26. 22:04
 57/69 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen igazad van kedves kérdező!

Ez az utolsó válaszoló SZÁNALMASAN egyszerű!

:-)))))))))

2010. jún. 27. 06:00
 58/69 anonim ***** válasza:
39%

Szerinte kit érdekel az ő férje véleménye más anyákról? Rólunk? Mert ugye mi "más anyák" vagyunk!:-))Remélem is, hogy más vagyok mint ő!!:-))

Én nem szeretnék az ő férjének megfelelni, csakis az enyémnek, azért szeret aki vagyok és nem idézném mit mondott a kommentjéről! :-))Nem szalonképes! :-)))))))))

2010. jún. 27. 06:05
 59/69 anonim ***** válasza:
17%
Ezek idióták,most komolyan,szerintem ne foglalkozz velük kérdező....:-)
2010. jún. 27. 08:38
 60/69 anonim ***** válasza:
33%
Nem azok vagyunk,akik 10 éves korukig szoptatják a gyereküket,de mi legalább 1 éves korukig szeretnénk.Gondolom mennyi mindent megtettél ezért te is.
2010. jún. 28. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!