Ma mennénk bulizni. Rossz anya lennék?
Ma elmennénk kertipartira...végre
babám 7 hónapos..minden lehetőséget végiggondoltam, nem tudodm kire bízni, ugyanis akire tudnám az is ott lesz a buliba...Vinném a babát.Sajna nem is délután kezdődik, hoyg fürdésre hazajönnénk és annyi..hanem este.
Hogy csináljam?Itthon fürdessem meg vacsi és tegyem babakocsiba és toljam át a buliba?
rohadt hangos lesz a zene is, ott le tudnám fektetni az emeleten utazóágyba de sztem semmit nem fog aludni mert bent is rohangálás lesz meg hangos zene.Meg nem is hallanám ha sír a zene miatt.Előlrébb egy udvarban lakik a dédije, de ő is ottlesz a buliba(nagy családi banzáj)ott is le tudnám fektetni, ott talán nem lenne akkora hangzavar, de én nem hallanám őt, ha baja van.
Én úyg gondolom ezt az egy estét kibírja valahogy a baba nem?vagy rosszat tennék?még a lelkiismeretem is rossz emiatt, pedig már olyan jól esne egy kis lazítás.
Ti ezt hogy oldanátok meg?Lehet csak én parázom túl és simán aludna a baba én meg jót buliznék?vagy rossz vagyok és ne is menjünk sehova:(
sajna tényleg senkire nem tudom bízni(1 hete ezen szenvedek)
Jól értelmezem, hogy ez lenne az első kimozdulásotok így estére a babával? Ha igen, akkor nem árt átgondolni azt is, hogy ha el is alszik mondjuk az utazóágyban, akkor Te tudsz-e majd nyugodtan kikapcsolódni, vagy állandóan az fog a fejedben járni, hogy mi van a gyerekkel?!
Mert lehet, hogy ő teljesen jót fog aludni az emeleten, de Te is ki fogsz tudni kapcsolni? Nehogy az legyen a vége, hogy egész éjjel azon idegeskedsz, hogy jót alszik-e a pici, nem zavarja-e a zene, vagy a nem megszokott környezet, és a végén még nem fogod magad jól érezni.
oké, sztem is ez lesz a megoldás...5 felé elindulunk, amedig bírja maradunk, még az is lehet hogy jól ellesz aztán beájul és fürdés is kimarad és haza sem kell jönni
mind1
lesz ami lesz
kedves utolsó...igen végre egy hozzászólás aki átérzi a helyzetet...igen, nem tudom:(((
de ha elmegyünk augusztusba is nyaralni nem fogok este 7 kor bemenni a szobába...nehoygmár:(((
Akkor a nyaralás szempontjából még jól is jön ez az este! Legalább meglátod, hogy hogy viseli, és nem a nyaralásotokon fog meglepi érni, hogy bírja vagy nem bírja a gyerek. Mindig az első alkalom a legnehezebb. De legalább augusztusban már tudni fogod mire készülj! :)
Jó szórakozást mára, és augusztusra pedig jó nyaralást! :)
11:03-as voltam
szia!
Mi is kb. fél 8-kor szoktunk fürdeni, pár hete még volt hogy már fél 7-kor a kádban volt, most hogy már tovább van világos, fél 8-8... ha ilyen 5 körül kezdődik a buli sé 9-10 körül amúgy is hazamész, akkor szerintem nem tologasd ide-oda. Én átmennék vele, rögtön kajcsival kezdeném (neki), aztán letenni az utazóágyba, vagy kicsit lemenni vele a társaságba, ha fáradt úgyis látod rajta és felviszed. Vacsi időben újra csak megetetném, nem olyan végzetes, ha a mai napon nem fél 8-kor, hanem esete 10-kor fürdik és ha emeleten van az utazóágy, azért olyan nagyon hangos nem lehet a zene, hogy ott is zavarná őt! Persze, nézz rá gyakran és az sem rossz ötlet, hogy egy-egy rokon/barát is felmegy hozzá egy újsággal elvannak annyi ideig ők is (20-30 percet tényleg mindenki kibír)! 10-kor hazamész vele és megfürdeted, lefekteted, max. reggel is két órával tovább fog aludni, ez nem olyan vészes, szerintem menj, kell nekünk is a kikapcsolódás!
Ha elmentek nyaralni és a nyaralás alatt teljesen borítod a megszokott napirendet, akkor magaddal cseszel ki. A kicsi megzavarodik, problémák lesznek az altatással, aztán majd írod a következő kérdést ide, hogy mit csinálj, mert nem lehet letenni a gyereket, meg éjszakáig sír... Anya vagy, pici gyereked van, most annak van az ideje, hogy mindent hozzá igazíts. Lehet a gyerekkel nyaralni menni (mi is voltunk), lehet vele millió dolgot csinálni, egyáltalán nem kell négy fal között lenni egy anyukának, sőt, de azért a gyerek napi rutinját be kell tartani. Ezel egyébként magadnak is nyugalmat vásárolsz hosszú távon.
Mi mindig figyelembe vesszük, mikor eszik, mikor fürdik, alszik, és hozzá igazodunk. Ettől még bőven van társasági életünk, sok helyre eljutunk, nincs ezzel gond semmi. Csak a gyerek van az első helyen, ami természetes szerintem.
Olvastam itt egy válaszolót aki azt írta 1-2 évig ki lehet bírni! Micsoda? Miért kell kibírni? Babát vállaltunk nem szobafogságot!! És ha elalszik és 1 nap kimarad a fürdés akkor mi van? Semmi baja nem lesz!
Nem értem, hogy egyeseknek a gyerek csak az önfeláldozásról szól pedig lehet úgy is élni ha nem tartod burokban a 4 fal között a gyereket és egy ilyen buli sem a világ vége! Ha sírni fog és nem bírja az anyuka úgyis hazaviszi de szerintem bealszik és nem lesz semmi baj!
A kérdező nem minden héten cipeli bulizni a gyerekét, szegény most menne el és miért ne tenné!!
Ezért van ez asok depressziós anyuka , mert nem engednek meg maguknak semmit! Talán az jó a gyereknek?
Menj el és szórakozz! Végül is nem egy techno buliba hanem egy családi összejövetelre vinnéd! Mi baja lehetne?
fúú gyerekek, nem könnyítitek meg a dolgom, konkrétan mindegyik érzés és félelem és lazaság bennem van
nem szeretném ezt a burokban nemvelem gyerekem típust de azt sem hoyg rosszat tegyek neki...
kb 3 perc sétára lakunk a helytől...6 kor fürdés felöltözünk, átmegyünk, viszem az utazóágyat és a vacsorát neki...ha elálmosodik, felviszem, megetetem, leteszem, ameddíg bírja addíg bírja..
2 nap múlva nem is fog rá emlékezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!