Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma mennénk bulizni. Rossz...

Ma mennénk bulizni. Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

Ma elmennénk kertipartira...végre

babám 7 hónapos..minden lehetőséget végiggondoltam, nem tudodm kire bízni, ugyanis akire tudnám az is ott lesz a buliba...Vinném a babát.Sajna nem is délután kezdődik, hoyg fürdésre hazajönnénk és annyi..hanem este.

Hogy csináljam?Itthon fürdessem meg vacsi és tegyem babakocsiba és toljam át a buliba?

rohadt hangos lesz a zene is, ott le tudnám fektetni az emeleten utazóágyba de sztem semmit nem fog aludni mert bent is rohangálás lesz meg hangos zene.Meg nem is hallanám ha sír a zene miatt.Előlrébb egy udvarban lakik a dédije, de ő is ottlesz a buliba(nagy családi banzáj)ott is le tudnám fektetni, ott talán nem lenne akkora hangzavar, de én nem hallanám őt, ha baja van.

Én úyg gondolom ezt az egy estét kibírja valahogy a baba nem?vagy rosszat tennék?még a lelkiismeretem is rossz emiatt, pedig már olyan jól esne egy kis lazítás.

Ti ezt hogy oldanátok meg?Lehet csak én parázom túl és simán aludna a baba én meg jót buliznék?vagy rossz vagyok és ne is menjünk sehova:(

sajna tényleg senkire nem tudom bízni(1 hete ezen szenvedek)

2010. jún. 19. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy viselte, de szerintem nem lesz gond.
2010. jún. 19. 19:25
 32/69 anonim ***** válasza:

Én is hasonló dilemmába vagyok:)

Nekünk jövőhét szombaton lesz barátnőm esküvője...ráadásul utána ott is kertipartis lagzi lesz(egyébként kertszomszédunk)

És most 7 és fél hónapos a lányom:)

Én is ezen rágódtam már mióta hogy hogyan oldjam meg!

5kor kezdődik a házasságkötés utána átmegyünk hozzájuk a lagziba,de mi fél 8ra(fürdetési időre)mindenképp hazajövünk-fürdés ,szoptatás és altatás.

Nekünk ezután a szomszéd néni jön át vigyázni a babóra és ahogy kell a manókám (ő éjfél körül még eszik)akkor megcsörget és hazajövök...egyébként még a kerítést is megbontjuk,hogy minnél előbb hazatudjak jönni meg néha hazanézhessek kerülő nélkül:)!

Elhiheted,hogy sok tervezésembe került,de így lesz a legjobb!

Én tudom magamról,hogy nem tudnám magamat úgy jól érezni,hogy állandóan féltenem kell a kicsi nyugalmát!

2010. jún. 19. 20:20
 33/69 anonim ***** válasza:

Tavaly a babám 6 hónapos volt, amikor szülinapi kerti buliba vittem, akár rossz anya vagyok, akár nem. Így akkor kimaradt az esti rituálé, aznap nem fürdettem meg, de ő az esti tápszer után békésen aludt a babakocsiban, pedig volt hangzavar, beszélgetés, zene, tánc. Csak egy picit toltam a társaság asztalától távolabb a babakocsit, de azért jól ráláttam, hogy ha felsírna, akkor egyből ott legyek mellette, de a többiek is gyakran rápillantottak. Éjfél után mentünk haza, de a baba miatt nyugodtan maradhattunk volna, csak mi dőltünk ki:)

És a nyaralás miatt felboruló napirendről csak annyit, hogy szerintem ezt babája válogatja, tavaly nyáron nekünk egy hétre teljesen összekuszálódott a napi rutin, de amint újra itthon voltunk a megszokott környezetben, minden ment úgy mint azelőtt, a babám meg sem érezte.

2010. jún. 20. 01:01
 34/69 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy nem vagy rosszabb senkinél, csak mert a sok mintaanyukával ellentétben néha szeretnél te is kicsit kikapcsolódni és emberek közé menni. Az élet nem áll meg, mert van egy pici babád, kell a kikapcsolódás. Én későn szültem, pont azért, hogy a baba előtt úgymond "kibulizhassam" magam, és ne érezzem azt, hogy a baba csak lemondásokkal jár, de ettől függetlenül havonta egyszer egy éjszakára kimaradok, hogy a barátaimmal találkozzak, jót beszélgessek velük, vagy uram bocsá' bulizzak és táncoljak. Szerencsére a páromra tudom bízni a babát, de ha neki is van kedve jönni, akkor mi szerencsére a nagyszülőket tudjuk mozgósítani. Nem gubóztunk be, bár kétségkívül inkább babával is könnyen megvalósítható programokat szervezünk.
2010. jún. 20. 01:13
 35/69 anonim ***** válasza:
0%
Na? Elmentetek? Remélem el mentél és nagyon jól érezted magad! :-)
2010. jún. 20. 11:36
 36/69 A kérdező kommentje:

hihi, elmentünk hát, 6 kor megfürdött apcijával, felöltöztünk babakocsiba be, tápszert vittem neki, de nem nagyon volt el a néppel, már aludni is akart:)

a buli egy ikerháznál volt, ott a szomszéd csajszi megengedte, hoyg betegyük a nappaliba az utazóágyat, lehúztuk a redőnyt és hiába volt ricsaj, zaj, kiabálás, zene, a gyerek addig fel sem kelt, míg haza nem kellett jönni:)

aztán itthon kiságy és aludt tovább, sőtt reggel fél 10 ig aludt és 12 kor már megitn lefeküdt:O:)legalább anyucinak volt ideje józanodni pihenni, büszke vagyok rá

6 hónapig minden este ugyan az volt, ez az egy este nem zökkentette ki egyátalán:))

menjetek bulizni ti is:)

2010. jún. 21. 08:01
 37/69 A kérdező kommentje:

persze amint az látom, hoyg nyugtalan, nem tud aludni, rögtön hazajöttünk volna...

de nem így volt, okos babák ezek:))és nagyon ügyesek

mi is sokszor ránéztünk, de ha egyszer már csönd van a szobába nem nagyon van oka ébredni

folyamatos ricsaj meg zene elég monoton lehtett neki:)

2010. jún. 21. 08:06
 38/69 anonim ***** válasza:
56%
Elmetél bulizni ? Nem baj, jól tetted. Tudod mi a baj? Hogy anyucinak józanodni kellett... Gyönyörű anya lehetsz....
2010. jún. 21. 13:07
 39/69 anonim ***** válasza:
22%

Ne foglalkozz az előzővel, mindig kell egy ilyen fap...a aki beszól!:-))Foglalkozzon a saját életével!

Jól tetted, hogy mulatoztál, a pia meg egészségedre!! :-)))))

Én nem vonom kétségben , hogy jó anya vagy!

Megérdemled a szórakozást és akinek nem tetszik pukkadjon meg! :))

2010. jún. 21. 16:08
 40/69 anonim ***** válasza:
59%

Úgy látszik itt csak a remeték jó anyák!Mintaanyucik!

Jól tetted hogy elmentél, egészségedre a babának meg semmi baja nem lett tőle.

2010. jún. 21. 17:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!