Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma mennénk bulizni. Rossz...

Ma mennénk bulizni. Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

Ma elmennénk kertipartira...végre

babám 7 hónapos..minden lehetőséget végiggondoltam, nem tudodm kire bízni, ugyanis akire tudnám az is ott lesz a buliba...Vinném a babát.Sajna nem is délután kezdődik, hoyg fürdésre hazajönnénk és annyi..hanem este.

Hogy csináljam?Itthon fürdessem meg vacsi és tegyem babakocsiba és toljam át a buliba?

rohadt hangos lesz a zene is, ott le tudnám fektetni az emeleten utazóágyba de sztem semmit nem fog aludni mert bent is rohangálás lesz meg hangos zene.Meg nem is hallanám ha sír a zene miatt.Előlrébb egy udvarban lakik a dédije, de ő is ottlesz a buliba(nagy családi banzáj)ott is le tudnám fektetni, ott talán nem lenne akkora hangzavar, de én nem hallanám őt, ha baja van.

Én úyg gondolom ezt az egy estét kibírja valahogy a baba nem?vagy rosszat tennék?még a lelkiismeretem is rossz emiatt, pedig már olyan jól esne egy kis lazítás.

Ti ezt hogy oldanátok meg?Lehet csak én parázom túl és simán aludna a baba én meg jót buliznék?vagy rossz vagyok és ne is menjünk sehova:(

sajna tényleg senkire nem tudom bízni(1 hete ezen szenvedek)

2010. jún. 19. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
58%

Nem nem! A remeteség és az 5 hónapos gyerek mellett buli után másnap fél tízig józanodó anyuci nem egy és ugyanaz.

Nem vagyok én sem a jónak elrontója, de valóban merész a kérdező. Szomszédhoz bevinni? Otthagyni? Majd annyit inni, hogy józanodni kelljen utána? Na jó, hagyjuk.

2010. jún. 21. 21:04
 42/69 anonim ***** válasza:
66%
... és még meg is osztja velünk ezt az örömteli hírt, hogy volt ideje józanodni, gondolom, hogy öröljünk mindannyian. Hurrá, hurrá, csúcsszuper!
2010. jún. 21. 21:09
 43/69 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is felálla hajam ettől az egésztől. Bevinni a szomszédba, anyuci meg bulizik. És ha a baba felébred??? És ha sír, ha fél, ha valami baja van? Anya meg iszik és bulizik, hurrá!

Nem vagyok az az anya, aki sehová sem megy. Sőt, rengeteget kimozdulunk a babával, születése óta. Nem hagytunk ki baráti összejövetelt - csak épp megoldottuk a férjemmel egymás között, hogy a lányunkkal valamelyikünk igenis ott legyen! És igen, én voltam az, aki a buliból korán hazajött, hogy a gyerek nyugodtan alhasson. Aztán másnap visszamentünk apáért (ottalvós tanyasi buli volt) és főztük a kávét az ébredőknek, együtt reggeliztünk, nagyokat nevettünk, jó volt így! Nem maradtam ki semmiből, szórakoztam, csak épp nem a gyerek rovására.

Voltunk wellnesselni, kirándulni, járunk barátokhoz, millió és egy dolog, mindent lehet kisbabával is, csak szerintem az a jó anya, aki képes meghúzni a határt és a gyereke érdekét elsődlegesen szem előtt tartani. Akinek ez egyenlő a begubózással, azt csak szánni tudom, ezek szerint nem tud fokozatokban gondolkodni. Nem csak két véglet van. Lehet valaki nagyon jó anya úgy, hogy nem mond le a saját szórakozásáról sem. Csak épp bizonyos kereteket kell adni a dolgoknak.

Akinek pedig ez az egy-két év, amikor a babához kell alkalmazkodni, túl sok, az nem tudom, minek vállalt gyereket.

2010. jún. 21. 21:23
 44/69 anonim ***** válasza:
56%
Nyugodtan le lehet fap....ni mert én undorítónak tartom, hogy valaki azzal dicsekszik, hogy egy "anya" a szomszédba beadja gyerekét, ő meg másnap délelőtt még józanodik... Gondolom ezt látta ő is otthon. Nem vagyok remetelány, mi is eljárunk a férjemmel, de ésszerű kereteken belül mulatozunk, és meggondolom, hogy kire hagyom a gyereket.... Szóval nyugodtan le lehet most is pontozni....
2010. jún. 22. 22:23
 45/69 anonim ***** válasza:
36%

Kedves szent anyák! Anyuka ivott! A gyereket letette a szomszédba! Másnap józanodott!

JÓL TETTE!!!!!!!!!!!!!! Foglalkozzatok a saját kis világotokkal és mondjatok el a lelki üdvünkért egy két miatyánkot! Mi vagyunk a bűnös anyák! Én a hétvégén leadtam a gyereket a nagymamánál és elmentem a férjemmel bulizni és -URAMISTEN-ittunk is!

Másnap józanodtam!!

MICSODA SZÉGYEN!!

Hogy leírja az jó, mert én örömmel olvastam!!

P

2010. jún. 24. 09:31
 46/69 anonim ***** válasza:
53%
Azt hiszem itt azon van a hangsúly,hogy mekkora a gyerek.Ha valaki úgy megy el bulizni,hogy már 2-3 éves azzal semmi probléma nincsen.De itt egy 7 hónapos babáról van szó.Ki lehet birni ennyit buli nélkül.Alkohol nélkül meg főleg.
2010. jún. 24. 12:13
 47/69 anonim ***** válasza:
38%
3 és fél hónapos és elmentem ,elmentünk a férjemmel. Ki lehet bírni nélküle, de ha van kedvem elmegyek, az életemet élem és nem elszenvedem. A gyerekem nagyon jól van és a nagyon örülnek a nagyszülők és a sógornőm ha néha ott is eltölt 1 napot. Semmi kára nem származik abból ha a szülei elmennek szórakozni. A depressziót is ki lehet bírni de jobb nélküle!
2010. jún. 24. 12:30
 48/69 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó válaszoló nem nagyon értelmezte ezt a témát úgy látom.Nem azon van a hangsúly,hogy elmész-e bulizni vagy nem.Mi is mentünk és addig nagymama vigyázott rá,amig a SAJÁT ágyikójában aludt.Nem pedig a szomszéd házban lepattintva.
2010. jún. 25. 08:01
 49/69 anonim ***** válasza:
32%
Úgy látszik te nem érted és csak azt veszel ki a kérdező szavaiból amit te akarsz! Nem pattintotta le a gyerekét, a szomszédba fektette le!! Nekem a szomszédom a barátnőm és olyan mint a testvérem, én is "pattintottam" már oda a kislányom! Gyanítom olyan viszonyban vannak, hogy nyugodt szívvel hagyta ott aludni a gyereket, miért kell ezt megkérdőjelezni? Végül is mi történt? Mi baj lett? Ti mind mintaanyának képzelitek magatokat? Milyen alapon ítélkezel , ítélkeztek ti más felett? Söpörgessetek a saját házatok táján és néha menjetek el bulizni, rátok férne, akkor nem itt élnétek ki a rejtett agressziótokat NÉVTELENÜL!
2010. jún. 25. 18:00
 50/69 anonim ***** válasza:
54%
Milyen jól elvagytok:-) Fogadok a kérdező és a babája már azt is elfelejtette hogy feltette ezt a kérdést.
2010. jún. 25. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!