Ma mennénk bulizni. Rossz anya lennék?
Ma elmennénk kertipartira...végre
babám 7 hónapos..minden lehetőséget végiggondoltam, nem tudodm kire bízni, ugyanis akire tudnám az is ott lesz a buliba...Vinném a babát.Sajna nem is délután kezdődik, hoyg fürdésre hazajönnénk és annyi..hanem este.
Hogy csináljam?Itthon fürdessem meg vacsi és tegyem babakocsiba és toljam át a buliba?
rohadt hangos lesz a zene is, ott le tudnám fektetni az emeleten utazóágyba de sztem semmit nem fog aludni mert bent is rohangálás lesz meg hangos zene.Meg nem is hallanám ha sír a zene miatt.Előlrébb egy udvarban lakik a dédije, de ő is ottlesz a buliba(nagy családi banzáj)ott is le tudnám fektetni, ott talán nem lenne akkora hangzavar, de én nem hallanám őt, ha baja van.
Én úyg gondolom ezt az egy estét kibírja valahogy a baba nem?vagy rosszat tennék?még a lelkiismeretem is rossz emiatt, pedig már olyan jól esne egy kis lazítás.
Ti ezt hogy oldanátok meg?Lehet csak én parázom túl és simán aludna a baba én meg jót buliznék?vagy rossz vagyok és ne is menjünk sehova:(
sajna tényleg senkire nem tudom bízni(1 hete ezen szenvedek)
Nem nem! A remeteség és az 5 hónapos gyerek mellett buli után másnap fél tízig józanodó anyuci nem egy és ugyanaz.
Nem vagyok én sem a jónak elrontója, de valóban merész a kérdező. Szomszédhoz bevinni? Otthagyni? Majd annyit inni, hogy józanodni kelljen utána? Na jó, hagyjuk.
Nekem is felálla hajam ettől az egésztől. Bevinni a szomszédba, anyuci meg bulizik. És ha a baba felébred??? És ha sír, ha fél, ha valami baja van? Anya meg iszik és bulizik, hurrá!
Nem vagyok az az anya, aki sehová sem megy. Sőt, rengeteget kimozdulunk a babával, születése óta. Nem hagytunk ki baráti összejövetelt - csak épp megoldottuk a férjemmel egymás között, hogy a lányunkkal valamelyikünk igenis ott legyen! És igen, én voltam az, aki a buliból korán hazajött, hogy a gyerek nyugodtan alhasson. Aztán másnap visszamentünk apáért (ottalvós tanyasi buli volt) és főztük a kávét az ébredőknek, együtt reggeliztünk, nagyokat nevettünk, jó volt így! Nem maradtam ki semmiből, szórakoztam, csak épp nem a gyerek rovására.
Voltunk wellnesselni, kirándulni, járunk barátokhoz, millió és egy dolog, mindent lehet kisbabával is, csak szerintem az a jó anya, aki képes meghúzni a határt és a gyereke érdekét elsődlegesen szem előtt tartani. Akinek ez egyenlő a begubózással, azt csak szánni tudom, ezek szerint nem tud fokozatokban gondolkodni. Nem csak két véglet van. Lehet valaki nagyon jó anya úgy, hogy nem mond le a saját szórakozásáról sem. Csak épp bizonyos kereteket kell adni a dolgoknak.
Akinek pedig ez az egy-két év, amikor a babához kell alkalmazkodni, túl sok, az nem tudom, minek vállalt gyereket.
Kedves szent anyák! Anyuka ivott! A gyereket letette a szomszédba! Másnap józanodott!
JÓL TETTE!!!!!!!!!!!!!! Foglalkozzatok a saját kis világotokkal és mondjatok el a lelki üdvünkért egy két miatyánkot! Mi vagyunk a bűnös anyák! Én a hétvégén leadtam a gyereket a nagymamánál és elmentem a férjemmel bulizni és -URAMISTEN-ittunk is!
Másnap józanodtam!!
MICSODA SZÉGYEN!!
Hogy leírja az jó, mert én örömmel olvastam!!
P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!