Hogy lehet vígasztalni valakit, aki megbánta, hogy szült?
A volt legjobb barátnőmről van szó. 2 éves a nagyobbik lánya, az ikrei 3 hónaposak. Ő 24 éves.
Már az első gyereknél is voltak gondok,azért is akartak mellé testvért, hogy majd később tudnak együtt játszani, a nagy így nem csüng majd mindig rajta, stb. Aztán kiderült, hogy ikrek és mióta ők is megszülettek, még többet romlott a barátnőm állapota... Konkrétan úgy néz ki, mint egy lecsúszott drogos. Nem csak a kinézetére értem, hanem a viselkedésére is. Folyton panaszkodik nekem, hogy mennyire nehéz neki, és hogy annyira visszaforgatná az időt és sosem tudom, erre mit reagáljak. Mondjam, hogy majd úgyis jobb lesz? Dehát ez nem igaz, ahogy nőnek a kicsik is, csak több lesz a gond, tennivaló.
Mondhatod neki hogy egyre könnyebb lesz. Egyre nagyobbak önállóbbak lesznek, eljátszanak egyedül.
Azt is elmondhatod neki hogy nagyon stresszes a mai anyáknak mert elvárják tőlük hogy igény szerint szoptassanak, a lakás csillogjon, szórakoztassák egész nap a gyereket egyedül azután hoy évekig karriert építettek. Ez nagyon megterhelő és stresszes.
Amit tanácsolnék hogy az apja foglalkozzon a gyerekekkel, ha hazer vigye el oket jatszora. Legyen heti egy pihenőnapja, amikor elmehet vásarolni egyedul nehany orara, vagy szepitkezni, kormot lakkoztatni fodraszhoz baratnovel kavezni, futni stb amit szeretne.
Az apukaval meg felvaltva keljenek a gyerekekhez egyik nap a baratnod masik nap a ferje legxen “ugyeletben”
Sehogy... ha ennyi esze volt, akkor így járt, csak a gyerekeit sajnálom, de őket nagyon.
Én 29 vagyok, sosem fogok szülni, mert hosszútávon utálom a gyerekeket, meg autoimmun beteg vagyok :(
Köszi, 23-as, hogy utolsó erőddel meg lepontoztal, amúgy nem sikerült a kérdésre válaszolnod.
Kérdezőnek meg az enyémre, ennyit arról, hogy milyen komoly volt a kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!