Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti félnétek ettől az embertől?...

Ti félnétek ettől az embertől? Csak jó fej vagy egy őrült pedofil?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kisfiamat, most lesz 3, bölcsis, a bölcsi és a lakásunk közötti szakaszon van egy nagy építkezés hetek óta, és kb. minden nap megállunk nézni a markolókat meg egyéb munkagépeket. Annyit voltunk már ott, hogy az egyik gépkezelő már többször odajött beszélgetni, és egyszer beültette a fiamat egy markoló kezelőfülkéjébe is, a fiam odavan érte. (Mármint a markolókért, de a hapsi is nagyon szimpatikus neki, mindig ezerrel integet neki.) A pasi kb. két hete bejelölt engem a facebook-on, amin meglepődtem, de őszintén megvallva azt gondoltam, hogy érdeklem őt mint nő, visszaigazoltam őt, nekem is szimpatikus és jól is néz ki. De ami furcsa, hogy a facebook-on minden olyan képet lájkol amin a kisfiam van (kb. 3-4-et töltöttem fel amióta ismerősök vagyunk), sőt hozzászól, hogy milyen aranyos, meg szép gyerek, az ő kis barátja, stb. Kezd rossz érzésem lenni... Tegnapelőtt direkt töltöttem fel egy képet magamról is, hogy vajon azzal mit csinál, lájkolta ugyan, de ennyi. Ha én lennék a "célpontja" akkor gondolom most is kedveskednie kellett volna.... Elkezdtem attól tartani, hogy mi van ha valami őrült és én meg besétáltam a csapdájába, és a gyerekemet akarja bántani. Paranoiás vagyok vagy szerintetek is fura? Szóba állnátok vele? Vagy építsem le, járjunk haza ezentúl más úton, töröljem az ismerőseim közül? Vagy rémeket látok, és csak egy jófej pasi aki még a gyerekeket is szereti??... Szerintetek?
2018. máj. 18. 13:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
Beszélgess vele a gyerekekről. De akár egy pszichológust felhívhatsz és nála rákérdezhetnél, hogy ő mit gondol.
2018. máj. 19. 05:22
 22/29 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem a nevedet direkt hagytad magadon és ő ezt pontosan tudta. Láthatja is rajtad, hogy bejön neked és élvezi a helyzetet. Lehet, hogy tetszel neki, de lehet, hogy nem. Vannak férfiak, akik boldog párkapcsolatban élnek, de legyezgetik a hiúságukat, hogy másnak is tetszenek. Ez sok nőnél is így van. Hogy nem osztasz meg nyilvánosan képet, akkor nem hiába akart az ismerősöd lenni. Abban is tévedsz, hogy ha rosszat akarna, nem így tenne. Szerinted hogy jutna egy férfi a gyerek közelébe az anyán keresztül...? Nem vagytok rokonok, még barátnak sem mondanám, hogy ellenszolgáltatás nélkül láthatná a gyerekedet. Nem kell rosszra gondolni, de nekem akkor is furcsa, hogy egy felnőtt férfi azért legyen egy felnőtt nő ismerőse, hogy a gyerek fényképeit lájkolja és ömlengjen felette. Neked nem ír semmit, nem kommentál sehová, nem hív meg sehová, nem ajánl egy programot a gyereknek, stb. Szóval ha én férfi lennék és akarnék tőled valamit, akkor nem így lennék boldog, ahogy ő csinálja.
2018. máj. 19. 09:27
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem direkt hagytam fent a nevem, előfordul máskor is, mellesleg nem tudhatták hogy aznap pont oda fog jönni, nem mindig teheti meg. Írtam is amúgy hogy szimpatikus nekem meg jól néz ki, de semmi több. Amikor bejelölt azért is gondoltam hogy én érdemlem, mert párszor úgy láttam hogy azért úgy megnézett magának... Kedves a fiamhoz mindig, nem láttam eddig furcsát a viselkedésében (tehát eddig nem gyanakodtam semmire) csak ez a kommentelés furcsa. Remélem a többségnek van igaza és nem akar semmi rosszat.
2018. máj. 19. 11:37
 24/29 anonim ***** válasza:
48%

Ne idegenekkel szavaztass meg egy ilyen helyzetet, honnan tudnák, hogy milyen ez a pasi, senki nem ismeri.

Te vagy a gyerek anyja. A te megérzésedre az irányadó. Hallgass arra!

2018. máj. 19. 17:43
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

😂😂😂😂

Mi lenne veled külföldön a fiaddal, mert bizony ott nem ennyire besavanyodottak az emberek, hogy ha kedveskednek nekik akkor nem kombinálnak....

Csak Magyarországon van ez a "ne nézz a gyerekemre, pedofil vagy?" felfogás.

2018. máj. 19. 23:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, én nagyon nem szeretem, mikor külfölddel példálóznak úgy, hogy a fele sem igaz. Én is külföldön élek, és ugyanúgy furcsállanám, ha a gyerekem képeit lájkolni látogatná az oldalam egy építőmunkás. Egy felelős szülő óvatos, mindegy hogy Angliában, Magyarországon vagy Ausztriában él. Ismerek itt olyan gyereket, akit még életében nem láttam a lakótelep játszóterén kívül, pedig már 12 éves. Csak ott játszik, ki tudja milyen okból. Mi mindenfelé járunk a gyerekkel, biciklivel is, de azt a fiút sehová nem viszik, csak autóval. Egyébként helyi, tehát nem bevándorló. Itt nálunk az iskolában a rendőrség nyomtatványát kapta meg minden szülő, amiben pontokba szedve ajánlások voltak, egy teljes A4-es lap, mire kell, hogy felhívjuk a gyerek figyelmét, ha egyedül közlekedik, ha hazafelé tart az iskolából. Sok hasznos tanács van benne.
2018. máj. 20. 01:25
 27/29 anonim ***** válasza:
A pedofília pedig valóság, sokkal többen vannak, mint gondolnánk. A gyerekek ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények is sokszor rejtve maradnak, mert sok szülő észre sem veszi a jeleket.
2018. máj. 20. 01:27
 28/29 anonim ***** válasza:
A 24-essel ertek egyet.
2018. máj. 20. 12:25
 29/29 anonim ***** válasza:
26. akkor rossz környéken laksz, ez viszont a te hibád. Én éltem nagyon sok felé, a gyerekeket mindenki imádta és senki nem gondolta, hogy biztos pedofil az aki a gyerekhez hozzámert szólni.
2018. máj. 22. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!