Ti félnétek ettől az embertől? Csak jó fej vagy egy őrült pedofil?

Mit vártál, mit fog a képedhez írni?
Szerintem is csak azt akarja mutatni, hogy ő szereti a gyerekeket és nem zavarja, hogy neked van.
Mennyi idős a pasi? Neked bejön? Lehet, hogy félreértette a viselkedésed stb...

Egyetértek a 10-es válaszolóval. Egyszerűen nem lehet mindenkinek jót tenni, ha az ember kedves az a baj, bezzeg ha a gyereked könnyes szemekkel bámulná a markolót, de eszébe nem jutna közelebb vinni a fiadat, pláne be is ültetni, akkor meg azzal lenne gond.
Aki meg félti a pedofiloktól a gyerekét, az ne b*ssza tele a faacebookját képekkel mondjuk. A közeli ismerősökkel, rokonokkal másként is meg lehet osztani, nem csak facebookon keresztül. Vannak országok, ahol konkrétan személységi jogokat sértesz, ha a gyerekedről raksz fel fotót. Ami egyszer fent volt, soha többet nem távolítod el. És abban is biztos vagyok, hogy aki pedofil, az anélkül csinálja a dolgait, hogy lájkolgatna, meg kommentelne.

Én vigyáznék vele.
Nekem típikus pedo-nak tûnik.
Halgass a megérzéseidre, figyeld, hogy hogy beszél a kisgyerekrôl.
Ártatlan, érintetlen, stb kifejezéseket általában pedofilok használnak.
Sziasztok! Köszönöm a sok választ. Lehet hogy igazatok van és nem így viselkedne ha rosszat akarna. Nem tudom. Csak annyi szörnyűséget hallani.
A FB-ra nyilvánosan sosem teszek fel képet, és nem is sokat, és csak úgy hogy az ismerőseim látják, nincs olyan rengeteg, és eddig egy nem volt olyan akiben ne bíznék ilyen téren (családtagok, kollégák, volt iskolatársak, szomszédok, stb főleg).
A nevemet onnon tudja hogy bankban dolgozom, kint van egy névtábla rajtam teljes nevemmel, amit egyszer elfelejtettem levenni amikor mentem haza, és akkor pont odajött hozzánk, megjegyezte hogy ugyan ez a keresztneve az édesanyjának. Rá pár napra jelölt be, gondolom nem volt nehéz megtalálni a vezetéknevem nem túl gyakori.
Felesége, gyereke biztosan nincs, azt említette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!