Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti félnétek ettől az embertől?...

Ti félnétek ettől az embertől? Csak jó fej vagy egy őrült pedofil?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kisfiamat, most lesz 3, bölcsis, a bölcsi és a lakásunk közötti szakaszon van egy nagy építkezés hetek óta, és kb. minden nap megállunk nézni a markolókat meg egyéb munkagépeket. Annyit voltunk már ott, hogy az egyik gépkezelő már többször odajött beszélgetni, és egyszer beültette a fiamat egy markoló kezelőfülkéjébe is, a fiam odavan érte. (Mármint a markolókért, de a hapsi is nagyon szimpatikus neki, mindig ezerrel integet neki.) A pasi kb. két hete bejelölt engem a facebook-on, amin meglepődtem, de őszintén megvallva azt gondoltam, hogy érdeklem őt mint nő, visszaigazoltam őt, nekem is szimpatikus és jól is néz ki. De ami furcsa, hogy a facebook-on minden olyan képet lájkol amin a kisfiam van (kb. 3-4-et töltöttem fel amióta ismerősök vagyunk), sőt hozzászól, hogy milyen aranyos, meg szép gyerek, az ő kis barátja, stb. Kezd rossz érzésem lenni... Tegnapelőtt direkt töltöttem fel egy képet magamról is, hogy vajon azzal mit csinál, lájkolta ugyan, de ennyi. Ha én lennék a "célpontja" akkor gondolom most is kedveskednie kellett volna.... Elkezdtem attól tartani, hogy mi van ha valami őrült és én meg besétáltam a csapdájába, és a gyerekemet akarja bántani. Paranoiás vagyok vagy szerintetek is fura? Szóba állnátok vele? Vagy építsem le, járjunk haza ezentúl más úton, töröljem az ismerőseim közül? Vagy rémeket látok, és csak egy jófej pasi aki még a gyerekeket is szereti??... Szerintetek?
2018. máj. 18. 13:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Igen, kicsit paranoiás vagy! Nő vagyok, de a helyében én is a gyerekről feltett képhez írnék...ezzel neked kedveskedik! Elég gáz, ha kiírja, hogy milyen bombázó vagy, te meg letiltod, hogy zaklat! 😂 Elég ciki lenne így találkozni!
2018. máj. 18. 13:38
 12/29 anonim ***** válasza:
91%

Mit vártál, mit fog a képedhez írni?

Szerintem is csak azt akarja mutatni, hogy ő szereti a gyerekeket és nem zavarja, hogy neked van.

Mennyi idős a pasi? Neked bejön? Lehet, hogy félreértette a viselkedésed stb...

2018. máj. 18. 13:57
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is az jutott eszembe, hogy inkább nálad akar bevádódni azzal, hoyg a gyrekedet dicséri. Mert annak biztos örülsz, de azt mégse írhatja a te képed alá, szinte ismeretlenül, hogy "fúanyamdejólnézelki".
2018. máj. 18. 15:05
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Egyetértek a 10-es válaszolóval. Egyszerűen nem lehet mindenkinek jót tenni, ha az ember kedves az a baj, bezzeg ha a gyereked könnyes szemekkel bámulná a markolót, de eszébe nem jutna közelebb vinni a fiadat, pláne be is ültetni, akkor meg azzal lenne gond.

Aki meg félti a pedofiloktól a gyerekét, az ne b*ssza tele a faacebookját képekkel mondjuk. A közeli ismerősökkel, rokonokkal másként is meg lehet osztani, nem csak facebookon keresztül. Vannak országok, ahol konkrétan személységi jogokat sértesz, ha a gyerekedről raksz fel fotót. Ami egyszer fent volt, soha többet nem távolítod el. És abban is biztos vagyok, hogy aki pedofil, az anélkül csinálja a dolgait, hogy lájkolgatna, meg kommentelne.

2018. máj. 18. 15:32
 15/29 anonim ***** válasza:
97%
Honnan tudta a fb nevedet? Megmondtad neki. Én nem mondanám meg egy idegen férfinak a nevemet csak azért mert néha kedves a gyerekemmel útközben. Csak azt furcsállom, hogyha ennyire rámenős, hajt ezerrel: megtudta a nevedet, a gyereked fotóját nem mulasztja el lájkolni és kommentálni, úgy, hogy nem ismer, fogalma sincs, hogy ki a gyerek apja --- Nem tudom, hogy a gyerek apjával miért mentetek szét, de a legtöbb esetben szerintem az apák továbbra is ragaszkodnak a fiukhoz és ebben az esetben olvashatja ő is a másik férfi ömlengését. Ha ennyire rámenős, miért nem kezdett már el udvarolni akár privát üzenetben, akár szóban. Rengeteg alkalma lett volna már rá.. Ha ilyen rámenős, akkor nem kerülgeti a forró kását. A nevet tudja, a fb oldalt ismeri, tudni fogja a címet is. Sajnos a gyerek miatt az ember akaratlanul is belefolyik ilyen helyzetekbe, idegenek megszólítják az utcán, a gyerekhez is beszélnek, stb. Nem kell rögtön rosszra gondolni, de milyen magánélete lehet, hogy idegen nők gyerekének a képét nézegeti. Szerintem kérdezgesd, mert ő sokat tudhat már rólad, te viszont róla (magánélet pl) semmit.
2018. máj. 18. 18:40
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
hat szerintem is bizarr, hogy nem tudsz rola semmit kb, de mar ismerosnek jelolt ( honnan tudja a neved? )
2018. máj. 18. 19:02
 17/29 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem neked az a bajod, hogy kiderült, nem te kellesz neki. MEgértem, zizi vagy...
2018. máj. 18. 19:31
 18/29 anonim ***** válasza:
66%
Honnan tudja a neved?
2018. máj. 18. 19:48
 19/29 anonim ***** válasza:
17%

Én vigyáznék vele.

Nekem típikus pedo-nak tûnik.

Halgass a megérzéseidre, figyeld, hogy hogy beszél a kisgyerekrôl.

Ártatlan, érintetlen, stb kifejezéseket általában pedofilok használnak.

2018. máj. 18. 20:27
 20/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a sok választ. Lehet hogy igazatok van és nem így viselkedne ha rosszat akarna. Nem tudom. Csak annyi szörnyűséget hallani.

A FB-ra nyilvánosan sosem teszek fel képet, és nem is sokat, és csak úgy hogy az ismerőseim látják, nincs olyan rengeteg, és eddig egy nem volt olyan akiben ne bíznék ilyen téren (családtagok, kollégák, volt iskolatársak, szomszédok, stb főleg).

A nevemet onnon tudja hogy bankban dolgozom, kint van egy névtábla rajtam teljes nevemmel, amit egyszer elfelejtettem levenni amikor mentem haza, és akkor pont odajött hozzánk, megjegyezte hogy ugyan ez a keresztneve az édesanyjának. Rá pár napra jelölt be, gondolom nem volt nehéz megtalálni a vezetéknevem nem túl gyakori.

Felesége, gyereke biztosan nincs, azt említette.

2018. máj. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!