Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan valaki a közeledben...

Volt olyan valaki a közeledben, aki nem igazán örült annak, hogy babát vársz?

Figyelt kérdés
Miért? Hogya mutatta ki,mi lett a vége?
2015. jan. 2. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Elsőnél csak 1 barátnőm nem örült, mert neki várnia kellett a teherbeeséssel. (mondjuk erről nem én tehettem és félve mondtam el neki, mert sejtettem, h kiborulás lesz)

A másodiknál többen fura beszólásokat hallatnak pl.nem voltam szomorú, h megint terhes vagyok, biztos akarjuk-e, mi lesz velem 2 gyerekkel.

2015. jan. 2. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos több olyan közeli ismerős és rokon is van, aki most vesztette el a még pocakban lévő babáját, 1 pedig 12 éve próbálkozik a férjével, de sajna nem jön a baba. Ebben a 4 esetben nagyon félve mondtuk el, illetve egyiknek nem is szóltunk, csak mikor megszületett a pici és híre ment tudta meg. Egyik helyről jött is rosszallás, hogy miért pont az ő babájuk ment el, amikor én még műtve is voltam nőgyógyászati betegség miatt, ő meg makk egészséges, de megértettük az érzéseiket. Próbáltuk az örömünket nem előttük kiélni, aztán azt is visszahallottuk, hogy mi nem is örülünk a gyereknek.
2015. jan. 2. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Sógorom, mert így a felesége még inkább rágta a fülét, hogy ők is csináljanak már babát. Rajta kívül mindenki örült, aki számít (család, rokonok, barátok, kollégák, még a főnökeim is).
2015. jan. 2. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Anyósom. Szerinte ráértünk volna bőven. Másoktól viszont azt hallom vissza, hogy dagad a melle, hogy nagymama lesz. Úgyhogy nem értem, de mindegy is.
2015. jan. 2. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy rokonom nem igazán örült neki, nagyon sokaig bunkó, rideg volt. A hibám az volt, hogy 19 évesen sikerült teherbe esnem, neki pedig 36 évesen 7 év próbálkozás után még mindig nem.

Mióta neki is megszületett a kisfia, minden helyrejött. Bár azóta se értem, miért kell irigynek lenni más boldogságára.

2015. jan. 2. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Elsonel anyosom, mert szerinte varhattunk volna meg, hogy biztos egyutt akarunk-e lenni. (5ev egyutteles ebbol 1 ev hazassag utan nem gondoltam hogy varnunk kene)

Es egy unokatesom akivel egyszerre lettunk terhesek de o elvetelt 10-11 hetesen.

Masodiknal egy masik unokatesom mert mar 6 honapja probalkoztak es nem jott a baba (mi masfel eve es volt vetelesem is)

3.baba ugyan azon unokatesonak meg mindig nem jon a baba igy nem beszel velunk egy eve. Egy baratnom sem orult neki mert ok is tervezik de munka miatt meg nem johet.

Nem tudok ugy babat varni hogy valakit ne bantsak meg vele.

Tobb gyerekunk nem lesz talan lest meg rokon aki szoba all velunk......

2015. jan. 2. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
anyám :)
2015. jan. 2. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:

anyám nem örült neki.

25 éves voltam és hihetetlenül boldog hogy végre sikerült majdnem egy év próbálkozás után teherbe esnem.

felhívtam hogy terhes vagyok, erre közölte hogy úristen, te még ne vagy felkészülve z anyaságra! még elmehetsz abortuszra!

most az apja már halott, és a lányom 9 éves.

anyám imádja az unokáját, minden szünetben eljön érte 100 km-ről és elviszi, utána visszahozza, imádják egymást.

2015. jan. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!