Viszonylag kis korkülönbségnek számít ez így vagy nem igazán?
Figyelt kérdés
egy 5 éves, egy 3 éves és egy 2 hónapos2014. nov. 20. 12:57
1/7 anonim válasza:
Tehát kb. 1 éves volt az egyik, amikor megfogant a következő :) Szerintem ez teljesen jó, de úgy tudom, kicsinek számít a korkülönbség :) Nálunk is így lesz, remélhetőleg :) Azért nem olyan extrém kicsi, hisz hallani olyat is, hogy két gyerek egy évben született :D
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen, ez kis korkülönbségnek számít.
4/7 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése. :) Nekem nagyon, én 4 évet szeretnék az első és a második gyermekem között, anyumnak biztosan kevéssé számított volna furának, mert a testvérem és köztem 13 hónap a különbség.
5/7 anonim válasza:
Nem, a másfél év és az annál kevesebb a kis korkülönbség. Nálunk 19 hónap van a két gyerek között, és ez sem extrém kicsi különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!