Aki viszonylag korán jár dolgozni, hogy oldja meg a gyerekek bölcsibe/oviba jutását?
Nem hinném hogy ártana, nekem nem ártott.
Fogalmam sincs hogy miért, de én ragaszkodtam ahoz gyereknek hogy reggel anyu keltsen kakaóval.Mivel anyu negyed 5-kor indult dolgozni, ezért én minden áldott nap 4-kor keltem. Igaz ezt akkor én vállaltam, sőt követeltem de nem lett bajom. :)
Szia!
Nálunk fél 6-kor nyit a bölcsi, 4:30-kor kelünk reggelente,max 5-kor indulunk itthonról.Busszal megyünk,épp beérek a munkahelyemre is 6 előtt pár perccel,így még elfogadható.Jó időben bicajjal fogok majd járni,akkor is így kell indulni és nem leszek annyira kicentizve,lehet inkább 3-5 perccel korábban indulunk,nehogy szó érje a ház elejét :-)
Viszont én délig vagy 2-ig dolgozok,így hamar haza érünk és ott a délután.Gyerek megszokta kb 2 hét után,nekem is "segít" öltözni meg minden.Bölcsis egyébként,mert engem másképpen nem vettek volna vissza :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!