Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti félnétek ettől az embertől?...

Ti félnétek ettől az embertől? Csak jó fej vagy egy őrült pedofil?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kisfiamat, most lesz 3, bölcsis, a bölcsi és a lakásunk közötti szakaszon van egy nagy építkezés hetek óta, és kb. minden nap megállunk nézni a markolókat meg egyéb munkagépeket. Annyit voltunk már ott, hogy az egyik gépkezelő már többször odajött beszélgetni, és egyszer beültette a fiamat egy markoló kezelőfülkéjébe is, a fiam odavan érte. (Mármint a markolókért, de a hapsi is nagyon szimpatikus neki, mindig ezerrel integet neki.) A pasi kb. két hete bejelölt engem a facebook-on, amin meglepődtem, de őszintén megvallva azt gondoltam, hogy érdeklem őt mint nő, visszaigazoltam őt, nekem is szimpatikus és jól is néz ki. De ami furcsa, hogy a facebook-on minden olyan képet lájkol amin a kisfiam van (kb. 3-4-et töltöttem fel amióta ismerősök vagyunk), sőt hozzászól, hogy milyen aranyos, meg szép gyerek, az ő kis barátja, stb. Kezd rossz érzésem lenni... Tegnapelőtt direkt töltöttem fel egy képet magamról is, hogy vajon azzal mit csinál, lájkolta ugyan, de ennyi. Ha én lennék a "célpontja" akkor gondolom most is kedveskednie kellett volna.... Elkezdtem attól tartani, hogy mi van ha valami őrült és én meg besétáltam a csapdájába, és a gyerekemet akarja bántani. Paranoiás vagyok vagy szerintetek is fura? Szóba állnátok vele? Vagy építsem le, járjunk haza ezentúl más úton, töröljem az ismerőseim közül? Vagy rémeket látok, és csak egy jófej pasi aki még a gyerekeket is szereti??... Szerintetek?
2018. máj. 18. 13:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
36%
Azt nem ertem, hogy gyerekről miert kell feltölteni kepet a facebookra ...
2018. máj. 18. 13:11
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

Sztem neked akar kedveskedni hogy a fiadat isteniti!

Nem tudja te hányadan állst vele,így akar közeledni.

Sztem ha pedofil lenne nem hìvná fel magára a figyelmet hogy mindenhova oda ír a fiad alá! De azért figyelj oda mert gondolom közös ismitek sincs akitől érdeklődnél felőle.

2018. máj. 18. 13:12
 3/29 anonim ***** válasza:
94%

szerintem nem pedofil, csupán elvan a sráccal, és gondolja az jó pont lenne nállad ha látod hogy kedveli a gyerekedet, gondolom még nem beszélgettetek írásba vagy valami, lehet azt se tudja hogy kezdjen bele, emiatt nem mert a képed alá se írni

a srácot próbálja meg használni hogy közelebb kerüljön hozzád

2018. máj. 18. 13:13
 4/29 anonim ***** válasza:
47%
Eleve sosem értettem miért kell mindent ország-világnak kiposztolgatni, az, hogy éled a családi életed, mit csináltok a fiaddal, nem tartozik rajtatok kívül senki másra.
2018. máj. 18. 13:15
 5/29 anonim ***** válasza:
97%
Vannak, akik szeretik a gyerekeket. Talán nem adatott meg neki, hogy sajátja legyen, ezért ilyen lelkes. De lehet őrült is. Ne hagyd vele kettesben a gyereked, és nem lesz baj.
2018. máj. 18. 13:16
 6/29 anonim ***** válasza:
21%
Hat nem tudom, a megerzesekre azert altalaban erdemes hallgatni. En megkerdeznek szakertot errol, hogy mirol ismerheted fel, ha gaz van (pl. Edesanyak szaketoi csoport a facebookon, hatha ott van olyan, aki foglalkozik ilyen temaval, vagy tud ajanlani valakit, aki igen.)
2018. máj. 18. 13:17
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen amikor a fiadon keresztül akar bevágódni.

Egyedülálló anyuka vagy gondolom nem is nézel ki rosszul :)

2018. máj. 18. 13:20
 8/29 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem sem pedofil, ők sokkal titokzatosabbak véleményem szerint. Próbáld meg egy kicsit kerülni és ha keresi a társaságotokat akkor lehet, hogy kiderül, hogy mi a helyzet valójában. Nagyon nehéz így látatlanban mit mondani. Esetleg kíváncsiskodj egy kicsit, hogy vanne családja, gyerekekkel hogy áll, nőkkel mi újság stb. ☺
2018. máj. 18. 13:31
 9/29 anonim ***** válasza:
87%

Én is abból indulok ki, hogy neked akar azzal tetszeni, hogy a gyerekedet dicséri. Rafinált pasi. ;-)

Egyébként meg a gyerekedet nyilván nem hagynád vele egyedül, tehát semmitől nem kell tartanod.

Ha már bejelöltétek egymást, akkor gondolom, legalább annyit tudsz róla, hogy egyedülálló-e (mármint FB-profilja szerint).

2018. máj. 18. 13:31
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
A pedofil emberek szerintem nem ilyen nyíltan imádnák a gyerekedet, sőt, veled lenne elfoglalva, hogy terelje a gyanút. Egyszerűen imádja a kis srácot, biztos meglegyintette az apaság-szerűség érzése is, hogy megmutathatta a gépet, és te is bejössz neki. Én nem hiszem, hogy rögtön bűnözőnek kell kikiáltani, csak mert kedves volt. Ha meg pedofiloktól félsz, akkor nem kell a gyereked képeit nyíltan feltölteni a netre.
2018. máj. 18. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!