Közbe kell avatkozni ha az anya napi szinten kiabál a gyerekkel?
68%
Szerinted az anya nem kiabálhat a gyerekével soha, de a férj nyugodtan lekeverhet az anyának egy pofont??? Érdekes kettősmérce!
És mégis , hogy akarnál közbe avatkozni? Oda mész és lekeversz egyet az anyukának? Vagy rendőrt hívsz rá? Vagy ugyan írd már meg!
Amúgy biztos nem véletlenül kiabál rá.
Nekem is volt, hogy a szomszéd szólt, hogy mért kiabálok vele?! Mert ha épp mondjuk a wc-n ülök ő meg mászik az ablakba és nem érti meg?! Vagy ha épp főzök ő meg wc-ben turkál és nyalogatja le az ujjait?! Egy idő után mindenkinél betellik a pohár.. Én pl egyedül nevelem a gyereket. Nap 24órájában velem van.. Néha sok. Néha jó lenne ha más is lenne vele nem csak én.. De ez nem így mükődik
"És mégis , hogy akarnál közbe avatkozni? "
Látom nem sikerült megértened a kérdést.
Nem láttál te dackorszakost, ha azt hiszed, hogy mindig minden helyzetet meg lehet oldani a hangod felemelése nélkül.
Lányom egész jól kezelhető, kiegyensúlyozott, okos, "jó gyerek", de a mai délelőttünk külső szemlélő számára egy összefüggő ordibálásnak tűnhetett, miután a vihar miatt beszorultunk a lakásba, és a kisasszony konkrétan mintha megveszett volna.
Nem kötötte le semmi (gyurmázás, olvasás, pötyi), ami máskor igen, csak a rohangálás és a rosszalkodás.
"# 2: De csak-azért is oda vitted a sütőhöz, csakhogy ordibálhass vele. xd"
Olyanról még nem hallottál, hogy egy 2 éves MAGÁTÓL el tud menni a sütőig???
Fiam röhögve nyúlt a kandallóhoz csakazértis, miután 100x mondtuk neki, hogy nem szabad. Kis jegelés után megtanulta, hogy ne nyúljon hozzá (3 éves volt).
Van, amikor csak a kiabálás a megoldás éppen.
Kérdező: nem írod, hogyan akarsz közbe avatkozni. Nem tudjuk, mennyit kiabál, milyen esetben. Így dönteni sem tudunk.
De nem is a mi dolgunk. Ha te bele akarsz avatkozni, tedd bátran. Nem kell ehhez a mi véleményünk. Vagy mégis?
Nem láttál te dackorszakost, ha azt hiszed, hogy mindig minden helyzetet meg lehet oldani a hangod felemelése nélkül
Pontosan. Ennyi. Én is atz hittem, hogy majd pöpecül megoldok midnent szép beszéddel, magyarazassal, pozitiv fegyelmezéssel, de sokszor annyit ér, mint halott seggén a csók. 2 éves, dackorszak tombol, megspekelve az állandó rosszalkodással, büszke vagyok magamra, amiért nem csapok oda néha, csak rákiabálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!