Közbe kell avatkozni ha az anya napi szinten kiabál a gyerekkel?
Ki vagy te a sztoriban?? Szomszéd? Apuka?
Nem mindegy!
2évesnek lehet dackorszaka, én is kiabáltam vele, mikor csak azért is bele akart nyúlni a sütőbe, pedig vagy 600x elmondtam, hogy nem és miért nem! Aki hallgatta nap, mint nap, lehet már hülyét kapott tőle, ahogy én is. Mégsem hagyhatom, hogy veszélyeztesse magát a gyerek, ha a szomszédnak nem tetszik a kiabàlás, akkor sem.
És mit csinálsz?
Nálunk két házzal arrébb lehet hallani, ha anyucinak elszalad a gyógyszer és jön a "beleb.szlak a kiságyba" "ne várd meg ideges leszek" " ku.rva elegem van belőled" műsor
de gyerek az kellett.
Szomszéd vagyok. Azért kérdem mert olyan is hallja, akinek ilyesmi a szakmája és nem tesz semmit. Igaz, én sem.
Kb olyasmik a sztorik, hogy a gyerek valamivel püföli a szülőket, erre a szülő meg elkezd kiabálni.
Szornyu hogy egyeseknek miert van gyerekuk. Mint amit a 4es irt.
Az egy dolog hogy ha valakinek elszakad a cerna egy ido utan. Senki nem robot, de ez a beszed!!.. szegeny gyerekek!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!