Van olyan, hogy valaki nem szereti a babáját, mert nem olyan nemű lett, amilyet szeretett volna?
Világ életemben mindig is kislányt szerettem volna.De Isten úgy gondolta,hogy fiúkat ad nekem.Most vagyok 23 éves és a 5.kisfiúnkkal vagyok terhes.Szeretnénk még egyet,hátha az lány lesz.De attól az összes fiamat ugyanúgy szeretem,mintha lanyok lennének!Nem az a fontos,h milyen neműek,hanem hogy egészségesek legyen.A gyerekek mellett a gimnáziumot is befejeztem kitűnőként,majd nemsokára kezdem az egyetemet.A gyerekeknek mindenük megvan,mielőtt még azt gondolnátok,hogy mivel lassan 5-en vannak nincsen semmijük!A legnagyobb harmóniában élünk.
Üdv egy 23 éves 4/3,5/2,5/8 hónapos és a pocaklakó,aki 36+7 hkm☺
Igen ismerek ilyet. Unokanővérem. Az anyja mindig is fiút akart. Megszületett unokanővérem először az anyja eléggé hanyagolta, de megpróbált ugy tenni mintha szeretne. Aztán unokaocsem megszületett, o volt a minden. Ha unokaocsem bajt csinalt, unokanoveremet az anyja fejbeverte, miközben o aludt es azt sem tudta mi történt. Kérdezte ezt miért kaptam? Válasz:" Mert a testvéred tuti tőled tanulta el a sok hülyeséget te retek semmirekellő disznó."
Volt egy olyan is hogy keresztanyam akkori pasija oltogatta unokanoveremet, az anyja pedig szakadt a röhögéstől es mondta a pasinak hogy mondd meg neki, ennek az eletkeptelen szerencsetlensegnek,hatha tanul belőle.... Unokatesom elszaladt sirva, az anyja rohogve ittasan utána kiabált hogy menjel csak , te retek. Meg megmondta neki, hogy unokaocsem sokkal többet er nala. És csodalkozok hogy unokanővérem narcisztikus szenelyisegzavarban szenved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!