Van olyan, hogy valaki nem szereti a babáját, mert nem olyan nemű lett, amilyet szeretett volna?
Miért fogod?
Amúgy igen, pl. apámat kitették otthonról, mikor ovis volt, mert nem lány lett, és végre lett egy húga.... Keresztszulei nevelték fel.
Én is lányra vágytam, de fiú lett. Ez van. Imádom. De tuti nem traktáltam a környezetem azzal terhesség alatt, hogy én lányt akarok nagyon-nagyon.... Ha megkerdeztek, akkor mondtam, hogy lányt szeretnék.
Anyámat fiúnak várta az apja és mikor kiderült, hogy kislány két hétig nem volt hajlandó ránézni sem. Hülye farok...
Amúgy a 12. hétig tilos megmondani a baba nemét (genetikai vizsgálattal emgállapítható amúgy), pontosan azért, hogy néhány hülye emiatt ne ölje meg..
Én majd megvesztem egy kislányért, fel sem merült hogy fiam is lehetne, a 16.heti Uh-ig :)
Akkor mondtàk hogy fiú, kicsit csalódott voltam, ettől viszont borzalmas lelkiismeret furdalásom lett.
Màr 4 éves zsivàny, imàdom, és az ismerősök nyafka lànyaitól falra mászok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!