Akinek másmilyen nemű lett a babája, mint amit várt/szeretett volna, az könnyen megbarátkozott a gondolattal?
Pl. ha valaki nagyon kislányra számított, de kiderült, hogy kisfia lesz (vagy épp pont fordítva), hogy "dolgozta fel" a hírt? Nagyon csalódott volt, vagy hamar megbarátkozott a gondolattal? Mennyire volt nehéz "átállni" (pl. mondjuk lányos anyukából fiús anyukává)? :)
Vagy könnyen tudomásul vettétek a hírt?
Ki mit érzett akkor, mikor kiderült, hogy nem olyan nemű lesz a babócája, mint amit várt/elképzelt?
Nagyon kislányt szerettem volna, végig azt is éreztem, hogy nekem bizony lányom lesz, és tegnap derült ki, hogy mégis kisfiú... Bevallom, picit csalódottnak érzem magam, bár szégyellem is magam érte, hiszen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Csak hát... mégis egy picit csalódás, mert nagyon beleéltem magam a dologba, nem is gondoltam rá, hogy akár fiú is lehet és annyira nem tudom elképzelni magam fiús anyaként, hogy most elég nehéz dolgom van, hogy fejben is "átállítsam magamat" fiús anyu-üzemmódba. :)
Ti hogy csináltátok? Nagyon szívesen olvasnék saját történeteket, tapasztalatokat erről. :)
Nalunk a 18. Heten derult ki, hogy akit eddig mindenhol lanynak neztek, az valojaban fiu!
Ledobbentem! Egy hetig tartott ez a dobbenet. :-) vegulis ugyanaz az emberke lakott odabent aki eddig es akit mar eddig is megszerettem ugy ahogy van. Az hogy nem lany, hanem fiu, ezen a tenyen semmit nem valtoztat.
Egyebkent, hidd el, iszonyu nagy lesz a szerelem a fiad es kozted! :-)
Nemsokara megszuletik a kistesoja, aki lany lesz, uh mi szerencsesek vagyunk, mert megtapasztalhatjuk mindket nem elonyeit es hatranyait.
Boldog babavarast! :-)
Elsőre is kislànyt vàrtam, kisfiú lett. Mikor megtudtam, kicsit elkeseredtem, de aztàn hamar megbaràtkoztam a gondolattal, hogy majd legalàbb a kislànyunknak lesz egy nagy erős bàtyója, aki megvédi :) erre a màsodik is fiú lesz. Hàt, úgy egy hétig duzzogtam, azóta pedig vettem egy csomó kisfiús cuccot :) majd harmadjàra csak làny lesz...vagy nem.
Elsőnél leginkàbb ott dőlt el, hogy mindegy a neme, mikor 20 hetesen vérzéssel kh-ba kellett menni, csak azon aggódtam, hogy megmaradjon.
Szeretek amúgy kisfiús anyuka lenni, mindig mondja a kisfiam, hogy én vagyok a szerelmese :) de azért jó lenne kipróbàlni egy kislànyt is.
Hú, nálam most nagyon aktuális a kérdés, ma tudtam meg, hogy a második babám is fiú lesz :) Nagyon nagyon lányt akartam, de őszintén szólva, valahol éreztem, hogy fiú lesz. Szoktatom magam a gondolathoz, de csalódottnak nem érzem magam, inkább vicces kicsit, hogy mennyire mondta mindenki, hogy naaaa, másodjára tuti kislány lesz, és hát persze nem :D
De nem baj, másfél év próbálkozás után jött össze, akármi van a lába között, mi akkor is imádjuk, hiszen annyit vártunk rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!