Bevállalnál egy 3. babát, bízva abba, hogy hátha a kívánt nemű baba lesz?
Mondjuk lenne két egynemű babád (2 fiú vagy 2 lány) és szeretnél egy ellenkező neműt is. Mondjuk te is és párod is benne lenne, jutna is neki hely, anyagilag is még elbírnátok.
Mondjuk így 2 gyereknek össze kell költözni mindenképp egy szobába, mert csak 2 gyerekszoba van, nem lehet 3-at varázsolni belőle.
Valaki be is vállalta? Megbánta?
Van olyan, aki nem vállalta be, de mondjuk megbánta?
Ha nem jön össze a kívánt nemű gyerek, bele lehet nyugodni, nem fog "fájni" életem végéig, hogy nem lehett mindkét nemű babám?
Annyira vágynék egy ellenkező neműre. Ettől függetlenül imádom a gyerekeimet.
Kicsit az is visszatart, hogy a 2. gyermekem születése előtt 2 terhességet vesztettem el, nagyon fájdalmas volt és végig aggódtam a terhességemet.
Ez egy nagyon nehéz kérdés, nem tudom, mit csinálnék. Van olyan ismerősöm, aki bevállalta, sikerült is, két fia után lett egy kislánya, de nagyon sajnálom azokat a kisfiúkat, mert az anyjuk folyton olyanokat mond a fülük hallatára, hogy odaadja inkább valakinek ezt a két rossz fiút, mert elég neki az ő tündéri kislánya meg hasonló hülyeségeket. Mondjuk ez intelligencia kérdése.
Inkább azt kell végiggondolnod, hogy ha a harmadik mégsem a kívánt nemű lenne, tudnád-e azért ugyanúgy szeretni. Ha a válasz nem, akkor inkább ne vállalj még egy babát.
Az, hogy nem lenne külön szoba, engem nem tartana vissza, nálunk ez nem szempont.
Szia.
mi 2 fiunk után vàllaltunk még egyet és most 6 hós kislányunk van :)
A fiúk 7 éved lesz s nagy.a kisrbbik 5 és fèl.egy szobàba kerültek.a kicsié a másik szoba.
nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!