Bevállalnál egy 3. babát, bízva abba, hogy hátha a kívánt nemű baba lesz?
Figyelt kérdés
Mondjuk lenne két egynemű babád (2 fiú vagy 2 lány) és szeretnél egy ellenkező neműt is. Mondjuk te is és párod is benne lenne, jutna is neki hely, anyagilag is még elbírnátok.
Mondjuk így 2 gyereknek össze kell költözni mindenképp egy szobába, mert csak 2 gyerekszoba van, nem lehet 3-at varázsolni belőle.
Valaki be is vállalta? Megbánta?
Van olyan, aki nem vállalta be, de mondjuk megbánta?
Ha nem jön össze a kívánt nemű gyerek, bele lehet nyugodni, nem fog "fájni" életem végéig, hogy nem lehett mindkét nemű babám?
Annyira vágynék egy ellenkező neműre. Ettől függetlenül imádom a gyerekeimet.
Kicsit az is visszatart, hogy a 2. gyermekem születése előtt 2 terhességet vesztettem el, nagyon fájdalmas volt és végig aggódtam a terhességemet.
2015. márc. 15. 23:39
21/21 anonim válasza:
Mi beválaltunk ès lányom lett szerencsère ,2 fiam mellè .3.gyereket pont azárt válaltuk be hogy legyen egy kislányunk ,mert amugy 2 fiam pont elèg lett volna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!