Milyen érzés nagy korkülönbséggel tesóktól ellenkező nemű baba születése? Nincs túl kényeztetés?
Három fiú mellé (8-13 évesek) a férjem most a fejébe vette, hogy szeretne egy kislányt. Ha meg nem akkor "jó lesz" a fiú is, megtartjuk őt is. Anyagi akadályai nem nagyon lennének, én is el tudnék szabadulni 1,5- 2 évre a melóból, be kell valljam jól esne a kis pihi, itthon lét, hogy a fiúkkal is többet legyek. A korom miatt esedékes lenne ha szeretnénk (37 vagyok).
Nem attól félek, hogy jobban szeretném, mert azért van már tapasztalatom, tudom hogy nem lehet jobban szeretni egyiket sem a másiknál, csak máshogy. De nem tudom nem e kényeztetnénk agyon. Nagy korkülönbség, tesóknál is van most érdeklődés a babák iránt, a nemrég született unokahúgukat is imádják. Tudom hogy az ellenkező nem nem garantált, de engem is érdekelne milyen egy kislány:)
Szia!
Nekem 11 és 10 évesek a fiúk, másfél a kislány. Én úgy voltam vele, hogy jó lenne egy harmadik gyermek, de 40 felett tuti nem akarok szülni. Nekem nem volt fontos, hogy lány legyen,a férjemnek sem, igazából a Család hajtogatta (amikor már tudtuk, hogy lesz, csak még a nemét nem), hogy jó lenne nektek 1 kislány a fiúk mellé. Hát kislány lett.
Annyit tudok mondani, h a kisebbik fiú eleinte nagyon-nagyon féltékeny volt, de elmúlt. Mind a ketten nagyon szeretik. Kicsit durván (fiúsan) játszanak a kicsi lánnyal, de ő jól bírja. A kicsi meg rajong értük, első szavai közt volt a bátyjai neve.
Nem is gondoltam volna, hogy így "összenőnek", együtt legóznak, homokoznak, hancúroznak.
Nálunk nem fiús a kislány, szeret öltözködni, hozza ruhákat, cipőket, sapkákat, hogy adjam rá, szereti a csattokat, hajgumikat. Mozgatja a fiúkat, hogy kapcsoljanak neki zenét, stb. Szerintem tudja, hogy ő a kis "hercegnő".
Egyik rokonoméknál 18 és 21 évesek voltak a fiúk mikor jött a húgi (másik apától,neki is volt már akkor egy 13-14 éves lánya,az ország másik végében).
Most 4,5 éves a kislány és szörnyen elvan kényeztetve.Akaratos,hisztis erőszakos,a fiúk nem ilyenek és soha nem is voltak.38 évesen szülte az anyukája és már, hogy is mondjam.. nincs türelme nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!