BABÁT szeretnék 17 évesen, NORMÁLIS ÉRZÉS?
Van egy barátom aki 21 éves 3 éve vagyunk együtt, nagyon szoros a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, még nem élünk együtt.
Én szakácsnak tanulok, és semmiképp sem szeretném abbahagyni még 1 évem van, ő leérettségizett, szerzett 2 szakmát, és jelenleg külföldön dolgozik 2 havonta hazajár, de most végleg hazajön és egy jól fizető állása lesz. Rengetegszer felmerült a téma, hogy szeretnék egy kisbabát, ő is nagyon szeretne, csak mondta hogy legyen tartalékunk, közös ház, aztán semmi akadálya. Tudom nagy felelősség a gyermekvállalás, stb..
Szüleimmel is beszéltem a dologról, főleg anyukámmal, ő nagyon örülne neki csak ne így hirtelen, hanem suli, és a megfelelő "dolgok" után.. Normális ez az érzés már 17 évesen? Kérlek mondjátok el a véleményeiteket!
Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!