Akinek másmilyen nemű lett a babája, mint amit várt/szeretett volna, az könnyen megbarátkozott a gondolattal?
Pl. ha valaki nagyon kislányra számított, de kiderült, hogy kisfia lesz (vagy épp pont fordítva), hogy "dolgozta fel" a hírt? Nagyon csalódott volt, vagy hamar megbarátkozott a gondolattal? Mennyire volt nehéz "átállni" (pl. mondjuk lányos anyukából fiús anyukává)? :)
Vagy könnyen tudomásul vettétek a hírt?
Ki mit érzett akkor, mikor kiderült, hogy nem olyan nemű lesz a babócája, mint amit várt/elképzelt?
Nagyon kislányt szerettem volna, végig azt is éreztem, hogy nekem bizony lányom lesz, és tegnap derült ki, hogy mégis kisfiú... Bevallom, picit csalódottnak érzem magam, bár szégyellem is magam érte, hiszen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Csak hát... mégis egy picit csalódás, mert nagyon beleéltem magam a dologba, nem is gondoltam rá, hogy akár fiú is lehet és annyira nem tudom elképzelni magam fiús anyaként, hogy most elég nehéz dolgom van, hogy fejben is "átállítsam magamat" fiús anyu-üzemmódba. :)
Ti hogy csináltátok? Nagyon szívesen olvasnék saját történeteket, tapasztalatokat erről. :)
A másodiknál a nyakamat tettem volna rá, hogy fiam lesz.
Hát tévedtem.
Csalódott voltam. Baromi nehéz volt nevet választani neki, mert egészen addig s pici Mátém volt, aztán meg egy nagy kérdőjel.
Most lesz 11 hónapos a Juditom.
Szóval két lányos anyaként már nagyon szeretnék egy kisfiút, aki majd engem szeret. (A két kiscsaj az apjukon veszekszik folyton már most, én meg mióta nem szoptatok, le vagyok ejtve)
Mi nagyon csalódottak voltunk. Párom volt, hogy nem vallotta be az ismerősi kör előtt, hogy már tudjuk, hogy lányunk lesz, illetve bízott abban, hogy az orvos tévedett.
Én sokat sírtam emiatt, meg amiatt is, hogy csalódást okoztam.
Amikor megszületett és párom kezébe adták rögtön szerelmes lett a Picibe, én meg el se tudtam azóta se képzelni, hogy ne lányom legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!