Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az amit megfogadtal, hogy...

Mi az amit megfogadtal, hogy nem úgy csinálod, mint a szüleid?

Figyelt kérdés

Vagy mi az amit pont úgy akartál csinálni? Mind a kettő érdekel. Illetve sikerült-e?

Peldaul: Én megfogadtam, hogy nem fogom raszoktatni az edessegre, mint engem anno. Illetve szeretném úgy csinálni, mint velünk tettek a szüleink, hogy nem volt úgy szigorúan tiltva csak elmegyarazva hogy mit nem érdemes csinálni és hogy soha nem voltunk megutve. Meg csak 4honapos a lányom így még nem tudom, hogy sikerul-e.

2018. ápr. 13. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogom befolyásolni az ízlését öltözködés terén. Hagyom, hogy több dolgot kiprobaljon. Vagyis, ha balettozni szeretne, de 1 év után azt mondja, hogy kipróbálja helyette a lovaglást akkor azt hagyom.

Mindig is zavart, hogy olyan ruhákat kellett hordanom, ami nem tetszett. És nem arról volt szó, hogy nem a koromhoz illő ruha lett volna. Csak ha anyunak nem tetszett a szine már nem azt vettük meg. Ő a feketét preferálta.

Valamint évekig kellett járnom olyanra, amit nem szerettem csinálni.

2018. ápr. 13. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Olvasva válaszokat, és összerakom mindet, én is azokat nem csinálnám. Szerintem ez egyébként korbeli sajátosság, mi 70-es 80-as években voltunk kicsik, akkor más volt a hozzáállás a gyerekekhez, mint most. Velünk sem játszottak, nem mentünk nyaralni mondjuk azért mert nem volt pénzünk, az én szüleim is mindig másokat hozta fel példának, hogy az iskolában bezzeg más milyen jó tanuló, Én szeretném ha jó kapcsolatom lenne majd a fiammal, a mi kapcsolatunk sosem volt igazán jó a szüleimmel. Rossz sem , de sosem volt túl erős a kapcsolat. Úgy vettem észre hogy nem is érdekeltem őket. Nálunk sem volt ölelgetés meg puszilkodás, semmi ilyesmi. Úgyhogy én kb. mindent máshogy szeretnék csinálni.
2018. ápr. 13. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Jobban oda fogok figyelni a gyerekem fogaira. Évente elviszem kontrollra.
2018. ápr. 13. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!