Mi az amit megfogadtal, hogy nem úgy csinálod, mint a szüleid?
Vagy mi az amit pont úgy akartál csinálni? Mind a kettő érdekel. Illetve sikerült-e?
Peldaul: Én megfogadtam, hogy nem fogom raszoktatni az edessegre, mint engem anno. Illetve szeretném úgy csinálni, mint velünk tettek a szüleink, hogy nem volt úgy szigorúan tiltva csak elmegyarazva hogy mit nem érdemes csinálni és hogy soha nem voltunk megutve. Meg csak 4honapos a lányom így még nem tudom, hogy sikerul-e.
Nem fogom befolyásolni az ízlését öltözködés terén. Hagyom, hogy több dolgot kiprobaljon. Vagyis, ha balettozni szeretne, de 1 év után azt mondja, hogy kipróbálja helyette a lovaglást akkor azt hagyom.
Mindig is zavart, hogy olyan ruhákat kellett hordanom, ami nem tetszett. És nem arról volt szó, hogy nem a koromhoz illő ruha lett volna. Csak ha anyunak nem tetszett a szine már nem azt vettük meg. Ő a feketét preferálta.
Valamint évekig kellett járnom olyanra, amit nem szerettem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!