Mi lesz az ovisfarsangon a gyerkőcöd? Veszed vagy te csinálod?
Hupikék törpike szeretne lenni. Én fogom megcsinálni a jelmezét, egyelőre a tervezési fázisban tartok. Annyi a baj, hogy Törpapa és Okoska közt vacillál, ami ugye különböző előkészületeket igényel:) Remélem, hogy nem az utolsó pillanatban dönt majd, hogy mégis inkább a másik lesz:)
Tavaly Buzz Lightyear volt. Akkor vettük a jelmezt.
Szia!
Az én fiam szöcske szeretne lenni :). Én csinálom a jelmezt.
Ötlet rengeteg van, még nem lett eldöntve.
Amiket eddig kitalált a csemete (csak a reálisabbakat írom le, az olyanokat, hogy szemeteslapát meg radiátor, inkább kihagyom most a felsorolásból :))
- doktorbácsi
- huszár
- varázsló
- kisvakond
- kalóz
- darázs
- madárijesztő
Most már lassan rá kéne bírnom, hogy válasszon ezek közül, mert én szeretném megcsinálni a jelmezét, és neki kéne állni hamarosan. Mondjuk ehhez azt hiszem a nagymamám vagy anyósom segítségét is igénybe fogom venni, mert varrógéppel nem igazán tudok varrni, ha meg kézzel kezdem öltögetni, akkor tavasz lesz, mire elkészül.
Királylány lez és veszem. Most megtetszett neki az Aranyhaj jelmez, ami a tescoban lesz, lehet azt kapja.
Egy kölcsönzés nálunk 3-4000 Ft. és mivel abban lesznek egész nap, ha leeszi vagy ilyesmi, akkor én fizetem a tisztíttatást, így meg otthon is felveheti a 3500 Ft-ost jelmezt és nem kell idegeskedni, ha foltos lesz, vagy a játék hevében elszakad.
Köszi a válaszokat/Ötleteket.
Az én lánykám Hófehérke lesz.
Keresztfiamnakk gyűjtöttem ötleteket.Mert tavaly kalóz volt, azelőtt szakács.
Az én fiam ördög akar lenni:(
Én készítem a jelmezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!