Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz az ovisfarsangon a...

Mi lesz az ovisfarsangon a gyerkőcöd? Veszed vagy te csinálod?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Méhecske lesz a fiam, vettem a jelmezt.
2012. jan. 17. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Hupikék törpike szeretne lenni. Én fogom megcsinálni a jelmezét, egyelőre a tervezési fázisban tartok. Annyi a baj, hogy Törpapa és Okoska közt vacillál, ami ugye különböző előkészületeket igényel:) Remélem, hogy nem az utolsó pillanatban dönt majd, hogy mégis inkább a másik lesz:)

Tavaly Buzz Lightyear volt. Akkor vettük a jelmezt.

2012. jan. 18. 07:00
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam szöcske szeretne lenni :). Én csinálom a jelmezt.

2012. jan. 18. 07:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Anyukám varrja a jelmezt: tulipán lesz a lányom (amúgy ez a jele, ezért akar tulipán lenni).
2012. jan. 18. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam pókemeber lesz, nem bírtam lebeszélni róla, pedig le akartam, na de ha ezt akarja akkor legyen.Veszem a jelmezt én túl béna vagyok,hogy bármilyen jelmezt is el tudjak készíteni.
2012. jan. 18. 10:05
 6/13 ava87 ***** válasza:

Ötlet rengeteg van, még nem lett eldöntve.

Amiket eddig kitalált a csemete (csak a reálisabbakat írom le, az olyanokat, hogy szemeteslapát meg radiátor, inkább kihagyom most a felsorolásból :))

- doktorbácsi

- huszár

- varázsló

- kisvakond

- kalóz

- darázs

- madárijesztő

Most már lassan rá kéne bírnom, hogy válasszon ezek közül, mert én szeretném megcsinálni a jelmezét, és neki kéne állni hamarosan. Mondjuk ehhez azt hiszem a nagymamám vagy anyósom segítségét is igénybe fogom venni, mert varrógéppel nem igazán tudok varrni, ha meg kézzel kezdem öltögetni, akkor tavasz lesz, mire elkészül.

2012. jan. 18. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Királylány lez és veszem. Most megtetszett neki az Aranyhaj jelmez, ami a tescoban lesz, lehet azt kapja.

Egy kölcsönzés nálunk 3-4000 Ft. és mivel abban lesznek egész nap, ha leeszi vagy ilyesmi, akkor én fizetem a tisztíttatást, így meg otthon is felveheti a 3500 Ft-ost jelmezt és nem kell idegeskedni, ha foltos lesz, vagy a játék hevében elszakad.

2012. jan. 18. 11:51
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat/Ötleteket.

Az én lánykám Hófehérke lesz.

Keresztfiamnakk gyűjtöttem ötleteket.Mert tavaly kalóz volt, azelőtt szakács.

2012. jan. 18. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Az én fiam ördög akar lenni:(

Én készítem a jelmezt.

2012. jan. 18. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:
a fiam transformers akar lenni de olyan ami át is alakul. 3 napig agyaltam rajta, és a terv már megvan a kivitelezés nem lesz kis meló de ha összehozom nagyon büszke leszek magamra:)
2012. jan. 18. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!