Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csináltatnál ilyet a gyerkőcöd...

Csináltatnál ilyet a gyerkőcöd szobájába?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 22. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
igen nekem tetszik, barátnőm is csináltatott ilyen micimackós festéseket és nagyon jól nézet ki
2011. aug. 22. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Megtekintés csak fészbúkozóknak??

:(

2011. aug. 22. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
késöbb teszek fel kéept ha ráérek.én csinálom őket csak érdekel h kinek tetszik mert eddig csak pár munkám volt.....
2011. aug. 22. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én magam is csináltam ilyeneket, lányom odavan értük. Reggel úgy kel fel, hogy beszél a képekhez és fülig ér a szája. :)
2011. aug. 22. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én magam rajzoltam a lányomnak Disney Hófehérke és 7 törpe figurákat aztán ki is festettem. Gyerekszobába ettől jobbat nem lehet csinálni, mert nem tudsz annyi képet, matricát stb vásárolni, hogy annyira betöltse a szobát mint ezek a falfestmények.
2011. aug. 22. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Én tudok ennél olcsóbb és gyorsabb megoldást! Mi a piacon vettünk falra tehető matricákat! béby micimackós! :-D
2011. aug. 22. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, csináltatnék, nagyon értékelem az ilyesmit.

Nálunk sajnos kivitelezhetetlen, mert tetőériek a szobák és minimális a falfelület.

De egyébként csináltatnék.

2011. aug. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!