Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy rakjam ki a szobájába?...

Hogy rakjam ki a szobájába? Milyen módon?

Figyelt kérdés

Készítettem a lányomnak mesefigurákat és állatfigurákat úgy, hogy rárajzoltam műszaki rajzlapra, kiszíneztem és kivágtam, nagyon jók lettek! Tetszenek is neki.

Arra gondoltam, hogy rátenném fehér kartonpapírra, mondjuk úgy, hogy mesehősök, vadállatok, farm állatok stb.....jó ötlet vagy máshogyan kellene felhasználni???

Remélem értitek mit is szeretnék...

2010. dec. 30. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, igy jo szerintem, utana ket oldalu ragasztoval a falra is fel tudod rakni. Lehet, hogy egy ido utan elenged es neha cserelni kell, de filleres tetel es nalunk a ketoldalu ragaszto teljesen jol megorizte a fal epseget is, nem kellett utana csak emiatt festeni.
2011. ápr. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!