Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hova rakjam a...

Mit csináljak? Hova rakjam a kisfiam?

Figyelt kérdés
Felvettek nappalira főiskolára.A ksifiam novemberben lesz 2 éves.A helyi "bölcsödében"elutasítottak mivel még nem 2 éves és különben sincs hely.A szomszédos nagyvárosban pedig szintén helyhiány van..Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
2010. aug. 5. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nem tudod megoldani hogy levelezön járj három éves koráig - akkor ovi mellett lehetnél újra nappali tagozatos

vagy

halassz egy évet....

mindez csak akkor ha bébiszitter/nagyik/babás barátnő/rokon nem fogható be..

2010. aug. 5. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj a suli Tanulmányi Osztályán. Ott biztos mondanak valami jó megoldást.
2010. aug. 5. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Én fellebbeznék a helyi bölcsiben! Azzal ugyanis nem utasíthatnak el, hogy a gyermek nincs 2 éves. Az enyém sem, mégis felvették és mehet bölcsibe! HA kell, csatold mellé a főiskola által küldött papírt!
2010. aug. 5. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

A fellebbezési idő már nem járt le?

Nem kötelező órára járni, ha meg van beszélve a tanárral. Fel lehet készülni a vizsgákra könnyebben, ha tudsz beszélni a csoptársaiddal. Biztos lesz csoplevelező lista, vagy ha nem, csinálj Te. Vagy: bejársz a levelezősökhöz,de a nappalisokkal vizsgázol.

2010. aug. 5. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Lebbezz fel DE, ha nem jön össze ez, akkor kérj egyéni tanrendet és nem kell mindenkor bemenni.Hidd el jó úgy:)
2010. aug. 5. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, én is az egyéni tanrendet akartam írni, de van olyan szak, ahol az első félévben ezt nem lehet, csak ha van már egy sikeres féléved.
2010. aug. 5. 19:14
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Igazából én a bölcsit tartanám a legjobb megoldásnak mert szeretném ha megmaradna a rendszer a kis életében.De azzal,ha egyszer itt egyszer ott,egyszer ezzel,egyszer azzal,nem igazán lenne meg.Nézegettem a családi napközit...Ki bírja azt fizetni gyesből?

Az egyéni tanrendre mindenképp rákérdezek...

A fellebbezéstől pedig azért tartok mert félek a ygerek inná meg a levét :(

2010. aug. 6. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
És nálatok csak két évesen mehet bölcsibe a gyerek, mert nálunk 20 hetes kortól! Én fellebeznék!
2010. aug. 10. 14:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Az utolósnak igaza van, bölcsöde 20 hetes kortól van. Két éves azoknál az ovodáknál a korhatár, ahol mivel nincs bölcsöde, az ovoda lát el bölcsödei funkciókat.

Tehát ha bölcsöde, akkor nyugodtan fellebezhetsz, ha meg alapvetően ovi, akkor vegyék fel novemberben, legalább vizsgaidőszakra már bent lesz.

Addig meg egyéni tanrend, ha más lehetőség nincs :-(

2010. aug. 10. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Én már nappalis voltam, mikor terhes lettem, elutasítottak minket is a bölcsiben helyhiány miatt.

Egyéni tanrendet lehet már a bolognai rendszerben összerakni, megvan a tanrend, és azt veszed fel, amit tudsz, akarsz, csak megfelelő félévben legyen, figyelve az előtanulmányokra.

Egy órám volt eddig a 2év alatt közös a csoportommal.

Én beviszem magammal a fiamat az órákra, és ha a tanár felment felment, ha nem, akkor a csoport szív a hülyesége miatt, mert be kell járnom az óráira...

Amit tehetsz, bemész a tanáraidhoz, és beszélsz velük, hogy nem látogatod az órákat a kicsi miatt, esetleg plusz dogáért cserébe. Jegyzetet meg kérsz valakitől.

2010. aug. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!