Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem akar aludni 21 hós...

Miért nem akar aludni 21 hós kisfiam este?

Figyelt kérdés

Ááá! Kihullik a hajam, pár napja csinálja ezt, ma kb. 3/4 óra alatt aludt el. Mindent úgyanúgy csinálunk. Sőt mostanában már korábban fáradtnak tűnik, picit korábban fürdik. Majd leragad a szeme, de addig forgolódik az ágyában, kitalál dolgokat (lerugja a takarót, takarjam be), hogy ébren tartsa magát. Ha kimegyek, kiabál utánam.

Adnátok tanácsot? Nálatok volt ilyen? Vagy elmúlik ez rövid időn belül?

2011. okt. 29. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
az én 21 hósom is nehezen alszik el, de soha nem ringattam, szóval ha így alszik, egészségére. Ha 9-kor leteszem, előfordul, hogy csak 10-re alszik el este. Igaz, nem kiabál utánam, elvan a kiságyban, néha játszik, néha feláll, szerencsére nem mászik ki. Majd elmúlik, mit lehet vele tenni? Ha sokat kiabál esetleg, bemegyek, csendben suttogva lefektetem megint, megölelem, stb.
2011. okt. 30. 07:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen, igaz 20 perc volt, de szépen feküdt az ágyában, de mostanában, mint a sajtkukac, annyit tekereg, nehogy elaludjon.
2011. okt. 30. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:
én egy lefektetés alatt min. 3X szoktam kirángatni alóla a takarót és minden egyebet, amit a kiságy oldalára terítek, mert maga alá gyűri a tekergőzésben. Szóval el tudomképzelni,minmész át. De azt mondják, hogy a gyerekek mindíg felszednek valami szokást, aztán meg egyik napról a másikra elhagyják. Ne aggódj, majd kinövi. Előző voltam.
2011. okt. 30. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül igen, csak időnként nehéz tolerálni az egyes szokásaikat.
2011. okt. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!