Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem tudok aludni? Mit...

Miért nem tudok aludni? Mit tegyek? 8 hónapos a kisfiam, volt egy zűrösebb, nyűgös időszak, mikor sokat voltunk fenn vele éjjel.

Figyelt kérdés

Ez szerencsére elmúlt, elalszik a picúr 9 fél 10 fele, a párom is durmol, csak én nem bírok elaludni. Még rosszabb, mikor éjszaka felkelek hozzá (max 1x) mert vissza kell altatni, és utána nem alszom el, forgolódok és folyton az jár a fejemben, hogy aludj már basszus, mindjárt kelhetsz újra, adig aludj míg lehet, meg eszembe jutnak a nap eseményei és azon agyalok. Korábban se voltam jó alvó, de ez már sok. Van erre vmi homeopátiás cucc? Vagy trükk, amitől elalszom, stb, ti mit csináltok, ha aludni akartok?

Pedig fáradt vagyok, tanulok is, szóval szellemileg is lefáradok.

2008. dec. 4. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem tudom szereted e a tejet de lehet meleg mézes tejet inni lefekvés előtt.

Vagy tegyél levendulát és citromfüvet a párnád alá. Az is jó.

2008. dec. 4. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Igyál meg egy csésze forró citromfű teát az ágyban. Nyugtat is és a melegtől ellazusz, jól alszol. Vagy kapcsolj be egy kis altató zenét. Ha van babazenétek az tökéletes.
2008. dec. 4. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Sedatif PC a homeos bogyó, én terhesség alatt szedtem a sok aggódás és nemalvás miatt. Most, ha előfordul levendulaolajat szagolgatok, jó mélyen, az nyugtat és igen, én is iszom a citromfű teát. 8 hónapos kisfiú anyukája
2008. dec. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!