Felébred a gyerkőcöd éjjel ha vihar van és nagyokat
dörög az ég?
Figyelt kérdés
Ha igen mit csinálsz olyankor?Hány éves?
Tavaly amikor még csak 1 éves volt a lányom a legnagyobb viharokat is átaludta.Most 2 éves és kicsit félek h mi van ha felébred rá éjjel.
2011. máj. 22. 13:47
1/10 anonim válasza:
kíváncsi vagyok mi lesz, még nem volt nagy vihar, most 7 hónapos.De nyáron ugye várhatóak viharok.Ráadásul közel lakunk a Dunához, nagyon susognak a fák is.
Ha felébredne, gondolom elringatnám, és magunk mellé venném, hogy ott aludjon.Mi is mindig átmentünk anyumékhoz, a szülői ágy valahogy nagyon biztonságos egy gyereknek:)
2011. máj. 22. 13:51
2/10 anonim válasza:
Szerintem ha jó alvó, amint az kiderült hogy egyévesen jól aludt akkor most is jól fog.
Én még csak 13 vagyok, de tudom, hogy én mindig átaludtam a nagy vihart, sőt még a tüzijátékot is. mondjuk akkor lehető legmesszebb az ablaktól, lehúzott redőny stb :D
2011. máj. 22. 13:53
3/10 anonim válasza:
Az enyémet egyáltalán nem zavarja. Ősszel 4 éves lesz, ez idő alatt még sosem ébredt fel viharra. Valószínűleg ő is olyan, mint én, mindketten akkor alszunk a legjobban, ha kint tombolnak az elemek :D
2011. máj. 22. 16:25
4/10 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem édesen végigalussza a legvadabb vihart is. :-) Sőt, akkor alszanak igazán jól, pedig a nyári viharok idején még az ablak is nyitva van - kitámasztva, hogy ne vágja be a szél és a redőny lehúzva annyira, hogy a réseken bejöjjön a hűvös levegő és a vihar illata, de ne vágjon be semmit a szél. A gyerekeim - de én és a párom is - ilyenkor pihenünk a legjobban. Imádjuk a vihart, olyankor tuti jó alvás van itthon. :-))
2011. jún. 2. 12:19
5/10 anonim válasza:
Viharra soha, de ha én felállok pisilni menni és megreccsen az ágyam, arra rögtön.
Decemberben lesz 3 éves.
2011. jún. 2. 12:20
6/10 anonim válasza:
2,5 éves, se nappal, se éjjel sosem zavarta az alvásba amióta él, szerencsére :)
2011. jún. 2. 13:23
7/10 A kérdező kommentje:
Az enyém is olyan h ha ugat a kutya az ablaka alatt arra nem ébred fel de ha kimegyek pisilni és recseg kicsit a parketta már hallom h mocorog.:)
2011. jún. 2. 14:18
8/10 anonim válasza:
nem ébred fel
2011. jún. 2. 15:08
9/10 anonim válasza:
Tegnap szó szerint, mintha a mi kertünkben dörgött volna, én eldobtam, ami a kezemben volt, úgy megijedtem, pedig nem az volt az első dörgés, csak a többi messzebbről jött.
1,5 és 3,5 éveseink mélyen aludtak, a nagy átfordult a másik oldalára. :o)
2011. jún. 2. 15:26
10/10 anonim válasza:
Ők nem, de én amióta az eszemet tudom, már elgtávolabi dörgésre felébredek és félek:-((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!