Anyukáddal vagy anyósoddal van többet a gyerkőcöd? Melyikükkel milyen a viszonya?
Nagyjából ugyanannyit, vagyis eddig anyukámmal gyakrabban találkozott, mert anyósom késő délutánig dolgozott. De most anyósom hosszabb ideig betegszabin lesz, így majd bepótolják.
A hétvégéket is igyekszünk igazságosan beosztani. Amúgy mindkét nagyszülőt (vagyis mind a négyet) egyformán szereti.
Anyukámmal szinte minden nap találkozunk, hozzá nagyon kötődik, a szüleim gyakran vigyáznak rá.
Anyósra viszont max. egy fél órára merem itt hagyni (havonta max.egyszer), mert nem is ismeri igazán a gyereket, ha jön vagy ha mi megyünk akkor is minden mással foglalkozik, csak a gyerekkel nem. Szóval vele nem annyira szoros a viszonya.
Az anyámat "nem is ismeri", ha meglátja elbújik, vagy sírva fakad, nem megy a közelébe, az anyósomat én is csípem.
Szereti a kicsi, bár inkább a nagyapját, apósomat részesíti előnyben.
Anyósomat nem lehet nyúzni, "nem szimpi" ezért, mert ő meg kis felfedező:)
16hónapos
Anyós nyugdíjas, vele többet talizik.Ha valami dolgom van rábízom.De pl ott aludni nem akar a gyerek.Ő egy kicsit keményebben fogja a gyereket.
Anyukám dolgozik, nem mindennap taliznak, de szereti a lányom.Nála viszont szeret aludni, sokszor elviszi hétvégére.
Mindkettőt szereti.:-)
De pl a keresztanyját is szereti nagyon, rá is szoktam bízni.
Ugyan anyum még aktívan dolgozik (50 éves), mégis vele van többet - hetente egyszer jön délután anyum, és még 1x-2x találkozunk a héten. Nagyon jól megvannak, nagyon szeretik egymást. Anyum nagyon fiatalos, úgy gondolkodik a gyereknevelésről, mint én (vagy én úgy, mint ő :-)) és épp ezért őrá mertem csak hagyni, amikor pici volt.
Anyósomat is szereti, vele is elvan, de nem olyan a viszony, kevesebbet is találkoznak, pedig anyósom nyugdíjas és közelebb is lakik. Meg pl. anyósomékra nem mertem még egyszer sem hagyni, pedig már 1 éves. Talán mert idősebbek, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!