Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyikükkel értesz egyet?

Melyikükkel értesz egyet?

Figyelt kérdés

Egyik reggel, mint minden nap, az élet nagy kérdéseit boncolgattuk a barátaimmal a buszmegállóban. Hárman vannak fiúk és mindegyiküknek más a véleményük a sminkről. Az egyikük szerint egy lány jó, ha sminkel, ha van mit takargatni vele(pl. pattanás, heg, stb.), a másikuk szerint egyáltalán ne sminkeljen, a harmadik pedig azt mondja, hogy egy igényes lány/nő mindig sminkel alapozó, korrektor, szempillaspirál szinten.

Fiúk/férfiak/bácsik/emberek, ti hogyan gondoljátok?:D

13L

2011. jan. 23. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez lány függő, de szerintem csak annyira kell sminkelni, hogy az esetleges bőrhibák eltűnjenek.
2011. jan. 23. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok 36 éves férfi, de nem bácsi. :)
2011. jan. 23. 17:35
 3/10 A kérdező kommentje:
csak leírtam minden hímnemű megszólítást, ami eszembe jutott:D
2011. jan. 23. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a lany vagyok az ember kategoriaba meg beleferek:)

Soha nem sminkelek,de tetszik ha egy no sminkel,olyan visszafogottan.A smink is lehet szep,de lehet visszataszito is.

2011. jan. 23. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

elsővel értek én is egyet.

Én 14 vagyok és fiú..de szerintem attól hogy egy lány egy vagy két nyanvatt pattanást lebigyulál attól nem lesz qurva :D

Szóval az csak arra vall,hogy érdekli a külseje,de az nem baj az mikor 1 kiló vakolat van a fején az már baj.

Ja és az még gusztustalan mikor egy lány szempillája olya feketével össze van állva kb 2 szálba és ilyen csomós lesz..xD

Remélem érted nem vagyok otthon ezekben a szaknői nyelvekben. :)

14f

2011. jan. 23. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és úgy gondolom, hogy mindenkinek magánügye, mennyire akarja sminkelni magát. Szvsz a túl sok smink gusztustalan (de felőlem csinálja, akinek tetszik), szolidan lehet, de nem kötelező.
2011. jan. 23. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, szerintem arra gondolsz, amikor a szempillaspirál összecsomósodik, ezért összeragadnak a pillák.Az tényleg csúnya, de van már ún. szempillafésű, amivel szépen szét lehet választani a szempillákat:)

Egyébként szerintem kortól függetlenül 14 éves kortól hétköznapokra korrektor,(ha sok bőrhibája van esetleg leheletnyi alapozó) szempillaspirál és színtelen szájfény vagy ajakápoló elég.Ha valami alkalom van, akkor természetesen lehet bátrabban sminkelni, de akkor is az alkalomhoz illően, nem szabad túlzásba esni:)

15/L

2011. jan. 23. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:

> a harmadik pedig azt mondja, hogy egy igényes lány/nő

> mindig sminkel alapozó, korrektor, szempillaspirál szinten.

Üzenem ennek a harmadiknak:

Miért jó az, ha ki se látszik a lány a smink alól?

Én jobb szeretem látni a lány arcát.

2011. jan. 24. 12:54
 9/10 anonim válasza:

én is az ember kategóriába vok nőnemű alrendben:D én csak annyira sminkelek, amennyi szükséges. ezalatt a natúrszin szájfényt értem

sztem mivel még 13 vagy/mint én:p:D / szemfestéket, ceruzát és spirált ne használj, mert az tényleg már arra vall, hogy agyonsminkeled magad ilyen fiatalon. az alapozó meg fölösleges

2011. jan. 24. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, a temrészetes, de kevés natúr smink igényességre utal. Én erre szavazok.
2011. jan. 25. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!