Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit értesz az alatt, hogy...

Mit értesz az alatt, hogy 'bundazsák'?

Figyelt kérdés
Az overál oké, de sokan írják, mondják, hogy overál vagy bundazsák. Szerintem ez a kettő nem ugyanaz, de még csak nem is hasonlít. A bundazsák és az overál alá nem ugyanúgy kell öltöztetni a gyereket szerintem.
2010. dec. 6. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem bundazsák van beletéve a babakocsiba, majd a gyerekre overall és így megyünk ki:))

1 éves

2010. dec. 6. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem tennék bundazsákba fél évnél idősebb gyereket overallba meg nem tennék fél- egy évnél fiatalabbat.

Igen máshogy kell aláöltöztetni mert az overallnál teljesen betakarja a ruha mindenhol védi a bundazsáknál kinnt van a nyaka az inkább olyan berakom és ott marad tipusú. Nem tudom elképzelni hogy mégha irják is hogy 20 hós gyereknek jó hogy megmaradnak benne.

2010. dec. 6. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam a bundazsák azt jelenti ami olyan mint az overáll csak nem lába van hanem olyan zsákszerü az alja nem lábas.
2010. dec. 6. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen overál és milyen bundazsák, meg persze baba korától. Nekünk volt vékonyabb overálunk ősszel azt hordtuk, de télére vettem vastagabbat bundabéléses és össze lehet cipzárazni bundazsákká, bár úgy nemhiszem hogy fogjuk használni. Bundazsák szerintem a piciknek való akik még nem mozognak, nem ül stb.

7 hós kislány anyukája

2010. dec. 6. 11:11
 5/10 A kérdező kommentje:
3. adott eddig arra választ, amit kérdeztem. Nem értem, mi a 'bundazsák'. Azzal, hogy azt mondjátok, hogy kit mikor, meddig tennétek bele sajnos még nem fogom tudni, hogy mi az. :(
2010. dec. 6. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

AMT BELEKÖTSZ A BABAKOCSIBA!

de ha használnád a guglit, rögtön kidobja mi az

2010. dec. 6. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Google ird be nevüket és képek katt.

vagy brendon honlapján nézd meg mi a különbség.

leirni is lehet csak nehezebb.

overall: olyan mint a siruha felnőtteknek

bundazsák: egy kivül pamut v. más anyagú belül bundabéléses zipzáros zsák.

2010. dec. 6. 11:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Természetesen google volt az első és nekünk is van overálunk és bundazsákunk is. Azért kérdeztem, mert sok olyan kérdésnél olvastam, hogy 'mit adjak rá xy fokban', hogy úgy, mint otthon és erre bundazsák VAGY overál. Én viszont egyáltalán nem ugyanúgy öltöztetem a babám amikor gyek v. másik van rajta. Azt hittem, más a bundazsák, de akkor mégsem.

Köszi mindenkinek!

2010. dec. 6. 11:34
 9/10 A kérdező kommentje:
*egyik vagy másik
2010. dec. 6. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi nem bundazsáknak,hanem lábzsáknak hívjuk.....Overál,+lábzsák.
2010. dec. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!