Ha babád csak kb 3-4 féle ételt szeret/eszik meg, akkor csak azokat csinálod, vagy próbálkozol mással is?
7,5 hós a fiam, a rizst cukkinival, borsóval vagy brokkolival meg husival nagyon szereti és eszi!E mellett a meggyet is megeszi krumplival, meg a krumpli főzeléket.
Miket csinálhatnék még neki?Ezek nagyon bejöttek, főleg a rizses dolgok, de ma pl krumplit adtam neki pari szósszal, husival, és az nagyon nem jött be.Holnap próbálkozok tökkel.
Mivel tehetném még színesebbé az ebédjeit?
Nem szeretném hétről hétre csak ugyan azokat adni...(brokkoli-rizs, borsó-rizs, meggy, krumpli...ez így elég egysíkú, vagy nem??)
Nekem is 7,5 hónapos a fiam. Ő még rosszabb. Csak üveges babakaját eszik, de azt csak barack, alma, banán, rizs, hús, kombinációban. Semmi mást. A déligyümölcstől fáj a hasa, a paradicsomtól öklendezik, stb...
NEm túl változatos, de ez van. Nem tudok mást belekényszeríteni...
Na ez az, valahogy azt vettem észre, hogy ami zöld(van benne borsó,brokkoli) az nagyon csúszik neki...Mondjuk finom is, nem csodálom, hogy ízlik neki, csak hát nem valami változatos.
Délelőtt délután kap gyümit(alma, banán) vacsira egy kis tejpép+szopi, háát lehet akkor ez lesz még egy ideig....csak az az igazság, hogy mostanában ötletem sincs nagyon miket csinálhatnék még neki, nagyon lekorlátozódott az agyam ilyen téren :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!