"Megéri" gyereket vállalni?
Nem anyagilag, hanem érzelmileg. Tényleg minden negatívumot túlszárnyal az a szeretet és boldogság, amit a gyerek nyújt?
Annyit hallok mindenhonnan a nehézségekről, a felelősségről, arról, hogy kőkemény meló az egész. De megéri?
Nem ez csak egy érzes néha olyan mint a szerelem de a hétköznapok már nem olyan csodásak és rengeteg lemondással jár lehet hogy nagykorában meg majd pont lexar a gyerek. Na akkor megérte?
Én nem szülök az biztos nem vagyok rossz ember de konkrétan lexarom anyámat pedig tényleg lemondott értem sokmindenről nekem még is csak nyűg a nyakamon a szeretete így 30 évesen.
"Mintha ezt tudhatná azt, akinek nincs gyereke."
De sok eszed van haver.
Még sosem vágta le a lábam a vonat, mégis tudom, hogy szar.
A gyerekvállalásról pont ugyanez a véleményem.
5-ös stílusából is látszik, hogy neki a neveltetése volt xar. Aki rossz családból jön annak nem releváns a véleménye.
Igen, megéri.
Miért merült fel ez a kérdés?
Mi van akkor ha nem éri meg?
Vállalnád e úgy ha nem éri meg?
Miért fontos hogy megerősitést kapj másoktól!
Ezek szubjektív vélemények, nem hiszem hogy ha kialakul egy nagyobb tábor az alapján lenne szűrhető hogy megéri e.
Van akiknek nem, van akiknek igen.
A kérdés hogy neked miért lenne fontos? Mit tudna adni egy gyermek neked?
Meg,normális családban nem sz@rja le a gyerek a szülöt.legalábbis felénk ilyen nincs
De ha lesz@,akkor is megéri, az a szeretet amit a 3 lányunktol kapunk utánozhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!