Nagyszülői segítség nélkül mertetek gyereket vállalni?
Nalunk van nagyszulo, de nem segitenek az en oldalamrol, ferjem oldalarol meg tobbszaz km valaszt el minket, nagyon ritkan tudunk veluk talalkozni.
En eleinte 12 oraban tudtam visszamenni dolgozni, ferjem is abban dolgozott, na az igenyelt logisztikat, meg jofej fonokseget. Mindketten at kertuk magunkat hivatali munkarendbe (hosszu harcok aran), igy megoldodtak a delutanok, hetvegek, delelottonkent pedig bolcsi/ovi. Ha beteg volt vagy neveles mentes napok voltak, akkor jott a szabadsag meg a betegszabi. Bebiszittert majd egy even at kerestunk, de nem talaltunk. Az idosek akiknek van tapsztalatuk mar turelmuk nincs, a fiatalok akik birnak az iramot azok meg nem szakadnak ki a telefonjuk nyomkodasabol, igy meg nem igazan mertuk rajuk bizni.-
Most varjuk a masodik gyerkocot, mivel a munkam tIpusa miatt nem dolgozhatok varandosan, ezert en mar itthon, igy egyelore minden megoldott.
nagyon jo lehet azoknak az elet, akik sose mozdulnanak ki kettesben a ferjukkel, aztan csodalkoznak felrekurnak meg lelepnek egy fiatalabb gyerektelennel, mert mindig csak a gyerek, de sosincs privat ido, mert buszken hirdetik hogy ok nem masnak szultek!
En se masnak szultem, de bizony szuksegem van en idore is es a ferjemre is, mert igy egeszseges! Es kibirja azt a havi par orat segitseggel a gyerek. Es amig kicsi a nyari szunet sem gaz, de majd akkor is irjanak mar amikor mar Mrs anyatigris vagyok is visszater a munkaba, akkor megoldjak kettesben a ferjukkel az 1-3 honapos szuneteket 0-24ben, segitseg nelkul, tabor nagyszulok es tarsai nelkul.
9, nálunk a férjem sem "másnak szült", azaz ő se úgy vállalat gyereket, hogy "majd lepasszoljuk a nagyszülőknek".
Nem is tudnánk, mivel nincs.
Pedig nyilván örülnénk ha lenne, de nem a gyerek felügyelet miatt, hanem mert szomorú hogy betegek, elhunytak.
Egyébként táppénzre felváltva megyünk, nyaralni együtt, romantikázni ha a gyerekek alszanak. Félrek.ni se oka, se ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!