Ti be mertétek volna vállalni ilyen bevételre a harmadik babát?
Szerintem igen. Ilyen bevétel mellett az adókedvezmény szerintem elég szép összeg, nem gondolom, hogy probléma lenne a 3. gyereket eltartani.
(Persze ez csak abban az esetben áll, ha egyébként is szeretnék harmadik gyereket.)
Hát mi bevállaltuk....igazából érdekesek ezek a kérdések,mert mindenkinek más az igényszintje amin él,lehet valaki kevesebből is elvan és jól tud gazdálkodni a pénzzel...
Számunkra az volt a fontos, hogy fiatalon legyünk szülők és ne legyen túl nagy korkülönbség a gyerekek között. Nem igazán értek egyet azzal,mikor az ember a mostani állapotot vetíti ki évekkel későbbre, mert a mai világban egyáltalán nem lehet kiszámítani hogy mi lesz mondjuk 2-3 év múlva. Szóval ennyi erővel kb ne is vállaljon az ember gyereket.De persze ez csak az én véleményem.
Szerintem gondoljátok végig logikusan is és érzelmi alapon is és így döntsetek.
Megint csak az én véleményem,de ahol van 2, ott elfér még egy gyerek :) Ja és szerintem a mai kor nagy hibája mikor mindent meg akarunk adni a gyerekeknek...nem kell!Nem kell mindig minden!És most nem kell azt hinni, hogy szenvednek a gyerekeink, csak ebben a mai fogyasztás alapú társadalomban talán az egyik legfontosabb dolog hogy mértékletességet is tanítsunk!
Huuh, bocsi hogy elkanyarodtam a témától :)
3 gyereknél érdemes végiggondolni, hogy az adókedvezmény miatt gyakorlatilag adót és járulékot nem kell fizetnetek. (vagy csak minimálisat)
Iskolai, óvodai étkezés kedvezményes, ill. tankönyvtámogatás is jár. Ahol két gyerek elfér, ott elfér a harmadik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!