Harmadik baba dilemma? Kicsit komplikált a helyzet.
Van 3 és egy 5 éves fiam. Egészségügyi okok miatt gyógyszert nem szedhetek igy másképp védekeztünk (óvszer). Nagyon ugy tűnik hogy valahogy mégis becsúszott a kicsike :)
Én nagyon örülök neki de a jövő miatt nagyon aggodom.
A helyzet hogy a lakásunkat nem adhatjuk és cserélhetjük el mert anyósékkal egybe kötött tehát az övéket is elkéne adni.
Viszont 2 szobás...bár nagyok a szobák leválasztani az ablakok és ajtok viszonya miatt nem lehet. Kicsit megvagyunk kötve. Anyagilag jol állunk szerintem...tartozásunk nincs bár kocsink sincs. Ha meglenne a baba ugyanannyi lenne a keresetünk mint igy hogy dolgozok (adokedvezmény miatt)
Az aggodalmam a lakás miatt van. Mivan ha 10 év mulva sem tudunk lépni és 3 kamasz nem hiszem hogy jol ellene .
Abortuszra nem szeretnék gondolni.
Van esetleg köztetek aki hasonloan ilyen helyzetben van?
Tanácsra véleményre lennék kiváncsi.
köszönöm
Szia!
Mekkora a belmagasság? Galéria vagy tetőtér nem jöhet szóba?
Értem, hogy aggódsz, viszont nekem ilyenkor mindig a párom jut eszembe. Ők hárman vannak testvérek egy kétszobás házban nőttek fel, a három testvér egy szobában volt. Párom 14 évesen ment el kolesz, de addig folyamatosan együtt voltak, és nem volt gond. Ők alkalmazkodtak ehhez a helyzethez. S értelmes felnőtt lett belőlük. :)
Amúgy a térelválasztó és a galéria tök jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!