Rosszul evő, válogatós kisgyerekek anyukái! Nálatok változott a helyzet, mikor a gyerkőc oviba kezdett járni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 18:55
1/8 anonim válasza:
Én a rosszul evős, válogatós gyerek vagyok, nem az anyuka. :D Miután oviba kerültem állítólag sokat javult a dolog, mert muszáj volt megennem amit ott adtak. Változott a helyzet.
2/8 anonim válasza:
nálunk is ez a gond. De viszont nálunk ugy van hogy az oviban mindent meg eszik még a májat is, itthon meg még mindig nagyon válogat. Nem tudom mitévő legyek.
3/8 anonim válasza:
Nem, ott sem evett. Annyit elértem, hogy az megbeszéltem a dadussal, hogy ha azt látja, hogy egyáltalán nem evett, akkor legalább egy szelet kenyeret adjon neki. Azóta sem lett nagyevő (14 éves). Suliban sem lett jobb....
4/8 anonim válasza:
Az oviban azt is megeszi a kisfiam, amibe itthon a kanalat sem tenné bele. A konyhásnak nem akartam elhinni, mikor a minap beszélgettünk:)
5/8 anonim válasza:
a gyerek vagyok, nem szülő. egészen oviig mindet megettem. utána lettem iszonyatosan válogatós. mára sem nagyon javult, pedig már 20 éves vagyok. egyszerűen nem ízlik sok sok sok étel.
6/8 anonim válasza:
Már felnőtt vagyok és még mindig nagyon válogatós, kiskorom óta ugyanazokat nem eszem meg, óvodában, menzán ha valami nem tetszett nem ettem inkább.
7/8 anonim válasza:
valamennyire javult a helyzet, bent többet eszik meg. De ott is sokkal kevesebbet, mint a többiek, otthon meg ugyanaz maradt minden.
8/8 anonim válasza:
Mikor bekerült az oviba a fiam akkor megette szépen az ebédjét, szerintem az uj közösség miatt, de egy idö után ujra nem igazán eszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!