Harmadik babot szeretnék még nem késö igaz vag ynem lenne késö?
Van egy gyönyörü 4.5 éve skislányom
egy kisebb 2.5 éves.
szeretnénk még egy gyermeket ez nem kérdés , csupan a kérdés mikor. 31 éve svagyok max 35 éves korig bezárolag szülnék csak. jelenleg gyesen vagyok de mindjárt lejár. sajnos melohelyem nincs. a férjem átélagon felül keres.
a férjem azt mondja menjek vissza 1 évet minimumdolgozni hogy legyen tgyad meg ilyenek. de hogy amikor munkehylem sincs ráadásul max délutan 5 ig tudnék dolgozni mert nem ér haza a férjem csak este 7 re.
sajnos olyan falumban alkuk ahol nagyon keés a munkahely és kihalásos modon van rá lehetöség a munkára. mit csinalnal te?
Igaza van a férjednek! Én először mennék egy kicsit dolgozni, bármit, ha nincs a faluban, akkor a környéken, bárhol, nemcsak a pénz miatt, hanem azért is, hogy egy kicsit feltöltődjek, ne legyek otthon. Mi a végzettséged? Ha nem találsz munkát, akkor tanulj valamit, ami érdekel. Mifelénk most nyílnak sokfele a családi napközik, játszóházak, bölcsödék, és rengeteg tanfolyamot hirdetnek, csecsemő- és kisgyermekgondozó, rengeteg ilyen álláshely van. De bármi más, tanulhatsz nyelvet, bármit, és bőven lesz még időd 1-2-3 év múlva szülni. A gyed is jól jön, utána meg több lehetőséged lesz a 3. után valahova menni, mert nem jó csak otthon ülni, még ha a férjed jól keres, én lépnék valamit.
4 gyerek anyukája
És ez a falu a semmi közepén van? Nincs más település, ahol dolgozhatnál?
Mindenképp fogadd meg a férjed tanácsát, mert ilyen hozzáállással a 3. gyerek 3 éves korában majd megint vállalsz újabbat?
Nem kibújni kell a munkakeresés alól, hanem megkeresni a megoldást, hogy lehet megoldani.
Nem,semmi esetre nem lenne késő!
Nem kérdés,hogy én mit csinálnék:amit a férjemmel EGYÜTT jónak látunk!A Te esetedben nem is kérdés,hoyg keresnék munkát(pl. 6 órást)és 1-2 év múlva belekezdenék a baba projektbe...3 gyerekes anyuka
tanulnék azzal nincs baj ah minden jol megy szeptembvertöl indul a képzés és akkor talan el tudok helyezkedni. pedagogiai és családsegitő képzéss felös foku .
talan akkor el tudok ehlyezkedni.
egyébként vendéglátos vagyok de abba nem helyezkedem el.
már most elkzedtem volna a sulit de nem jött össze annyi létszám sajnos . talan szeptembrtöl
5-ös vagyok. Én is vendéglátós vagyok, 10 évet dolgoztam benne. Szültem 1(!) gyereket, amíg otthon voltam, elvégeztem egy TB-és Bérügyintéző tanfolyamot (ami elvileg keresett szakma), Pesten és környékén keresek munkát, és nem találok!
Szóval azért azt ne vedd készpénznek, hogy elvégzel egy tanfolyamot, aztán minden szuper. És a 3 gyerek mellett menne a tanulás? És ezzel hol helyezkednél el utána a "faluban"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!