Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt megoldani?

Hogy lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Hétvégén a párom éjszaka sokáig van fenn (film, olvasás vagy csak nem tud aludni), és reggel nem tud felkelni. Zokon veszi, ha én a babával 7-8 körül ugyanúgy felkelek, mint hétköznap mert ő még aludna. Én viszont nem akarom hagyni sokáig aludni nappal a babát, mert teljesen felborul minden a napirendben, amit már sikerült beállítanom. Nem akarok senkinek rosszat, de én szívom meg, mert ha a gyerek nem alszik el este, én virrasztok vele. A szobák egymásból nyílnak, nem lehet teljesen elszeparálódni.
2018. ápr. 2. 09:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

A mi babánk 1 éves. Kb. 7-8 óra közt ébred. Párom tegnap vagyis már ma fél kettőkor feküdt le... Akkor is csak azért mert rászóltam 😀

És mondtam, hogy reggel meg ne próbáljon reklamálni,ha a kicsi felébreszti. Nem szólt semmit.

Azért annyira korán nem kell kelteni... Nálunk is van néha hogy csak 9-kor ébred. Akkor egy alvással kevesebb van nappal.

A külön alvásról. Én nem jókedvemből alszok a kicsi szobájában. Kétszer etetem még ( tápszer) ébresztőre kelek. Ha felébred könnyebb vissza altatni, mintha a másik szobából várnám, hogy meghalljam a sírást, mivel csukott ajtónál alszik a macska miatt.

Szerintem kicsit alkalmazkodhatnál párod igényéhez. Egy órával tovább aludna reggel,este egy órával később feküdne.

2018. ápr. 2. 12:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha nem keltem fel reggel 7-8 között, akkor éjfél előtt ritkán van este alvás. Nem fél órán vagyok kiakadva. Ha 7-8 között keltem, akkor este 10-kor általában alszik. Ha hagynám 10-ig aludni délelőtt, előbb-utóbb felcserélné a napszakokat.
2018. ápr. 2. 16:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?
2018. ápr. 3. 00:57
 14/17 A kérdező kommentje:
7 hónapos múlt
2018. ápr. 3. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

1. én férjem is éjszakai bagoly

2. én csörömpölhetek mellette, ha ő alszik, akkor alszik :D

3. nagyon ritkán van fenn hajnalig, csak ha abszolút nem tud elaludni

4. mikor ébren van, ő megy a lányunkhoz :)

5. aki álmos, az alszik.

2018. ápr. 3. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
"Aki álmos az alszik" - mondá agyatlan hozzászólónk és máris megoldotta az álmatlanságot, a tulporgott, faradt gyerek hisztijet és az összes alvászavart. Picit gondolkozz, meglátod használni fog.
2018. ápr. 3. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Te tudod, de én a babát nem kelteném. Tudja ő, hogy mennyi alvásra van szüksége. Nem is hallottam még ilyet..
2018. ápr. 3. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!