Hétvégén a párom éjszaka sokáig van fenn (film, olvasás vagy csak nem tud aludni), és reggel nem tud felkelni. Zokon veszi, ha én a babával 7-8 körül ugyanúgy felkelek, mint hétköznap mert ő még aludna. Én viszont nem akarom hagyni sokáig aludni nappal a babát, mert teljesen felborul minden a napirendben, amit már sikerült beállítanom. Nem akarok senkinek rosszat, de én szívom meg, mert ha a gyerek nem alszik el este, én virrasztok vele. A szobák egymásból nyílnak, nem lehet teljesen elszeparálódni.
Aludjon el o is korábban. Nem ket embernek kell alkalmazkodnia egyhez, hanem az egynek kettőhöz
2018. ápr. 2. 09:11
2/17 anonim válasza:
Csak ha nincs ajtó, akkor nem lehet elszeparálódni.
Egyébként meg elég gyerekes, ha nem fogja fel, hogy nem szivatásból kelsz fel hamarabb.
Férjem is szeretne tovább aludni, ahogy én is szeretnék, de mindketten felfogtuk, hogy gyerek mellett a mi vágyaink hátraszorulnak. Egy kisgyerek nem érzi a különbséget hétköznap és hétvége között. Nem fog csak azért később kelni.
2018. ápr. 2. 09:13
3/17 anonim válasza:
Konkrétan kelted a gyereket?
Nem bántasbol,de a párod nagyfiu tudja, hogy van egy gyereketek.Szokjon hozzá, hogy a gyerkőcök korán kelnek.
2018. ápr. 2. 09:13
4/17 A kérdező kommentje:
Igen, keltem a babát. Van ajtó, de mi az egyikben ő a másikban alszik, hogy ha éjszaka kel a baba, ő ne keljen fel rá.
2018. ápr. 2. 09:16
5/17 anonim válasza:
Hagyd ott. Mégis milyen apa az ilyen?
2018. ápr. 2. 09:20
6/17 anonim válasza:
Egyrészt próbáljon időben lefeküdni, és keljen fel reggel, hogy a családjával lehessen. Másrészt menjetek olyan távol, amennyire a lakás engedi, és akkor te megteszed, amit tudsz, ő meg alszik, amíg tud.
2018. ápr. 2. 09:26
7/17 anonim válasza:
Minek kelted fel a babát? Inkább aludj te is addig amig lehet.
Napközben lehet korrigálni az alvását, hogy este elaludjon.Inkább délutáni alvásból kelteném ha muszáj.
Ha a baba magától kelne akkor a párodnak nincs igaza, de így hogy te kelted fel így neki van igaza.
2018. ápr. 2. 09:28
8/17 anonim válasza:
“mi az egyikben ő a másikban alszik, hogy ha éjszaka kel a baba, ő ne keljen fel rá.”
Jól értem, hogy nem a pároddal alszol, mert ôt zavarja, ha felkelsz a gyerekhez??? Jesszus, mekkora önzô tapló bunkó az ilyen?! Ha ilyeneket megteszel a kényelméért, ne is várd, hogy kompromisszumkész legyen. Állj a sarkadra, basszus! Ô meg feküdjön le este idôben, van egy gyereke, nôjön már fel.
2018. ápr. 2. 09:30
9/17 anonim válasza:
Ha te kelted a babát, akkor a férjednek van igaza. Minek szívatod mindhármótokat?
2018. ápr. 2. 09:38
10/17 anonim válasza:
Nem szívat senkit, utolsó. A gyereknek rendszer kell. Az nem rendszer, higy egyik nap 7kor kel, a másik nap meg 11kor. Még kicsi, gondolom pár hónapos, ha babaként utal rá a kérdező. Majd ovis korában erti, hogy van hétvége meg hétköznap
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!