Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak h ne ébredjen...

Mit csináljak h ne ébredjen fel a kislányunk amikor én reggel elmegyek dolgozni? Velünk alszik, nagyon oda bújik és amikor felkelek az ágyból mindjart kinyitja a szemét és fel ül. Nkm arra nincs időm h vissza altassam. Fél 6kor kelek.

Figyelt kérdés
2 éves
2018. márc. 4. 20:42
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
75%

elmész melózni, asszonyka alszik tovább?

addig a gyerek meg azt csinál, amit akar?

2018. márc. 5. 08:53
 32/49 babyboom567 ***** válasza:
54%

Kiegészítem még.15 hónapos kisfiúnk van, előbb írtam,hogy saját szobába, saját ágyban alszik.

Nálunk a reggeli ébredésnek 2 formája van.

A gyerek kel 4-5-fél 6 körül,akkor már nem altatjuk vissza,bekapcsoljuk a tévét,pelenka,ruha csere,férjem játszik vele én meg megcsinálom a tápszert(tejitalt,kakaót,mikor mit)kaját a férjemnek is,vitamint,halolaj stb,elmosogatok,(ha extra korán kel 4-5 körül, akkor olyankor hajat mosok beszárítom,ez kb 15-20 perc)megetetem(vagy a férjem eteti),apának 6-negyed7 körül el kell indulni kikísérjük puszi puszi.Ha 4 kor keltünk, akkor mire apa elmegy visszaalszik.

Alap esetben a férjemnek 5.45kor kellene kelni(vagyis ekkor felkelünk,és elkezdünk készülődni,általában(98%-ban)felébred mindig.Ugyan ezek a dolgok vannak, pelusozás ,öltözés,kaja, tévé, játszás,alvás.Amíg alszik készülődök a sétához, összekészítem amiket el kell intézni, reggeliztem, gépezem,összeírom mit kell vásárolni.

És mindig korán kelünk,ünnepkor,hétvégén,mindig.

2018. márc. 5. 09:02
 33/49 anonim ***** válasza:
61%

Mint anya szemszöge. Neki is kell néha tovább aludni. De nem mindennap!!! Nálunk vándorol a gyerek éjjel, tehát reggelre 70% ban velünk van.

Ne sajnàld felkelteni, esetleg csinálsz neki egy kàvét, és felkelted. Ő van otthon. Nem vagyok egy ősanya, de ha a gyerekem felébred vagy köhög éjjel, én bizony felébredek. Apja akkor is alszik ha sir, mert gyorsan megnyugtatom.

2018. márc. 5. 10:19
 34/49 anonim ***** válasza:
72%
Felkel anyuka aztán kész, ennyi. Nehogymár leessen a gyűrű az ujjáról. Hányan vagyunk tobb gyerekkel, többedik kicsivel ráadásul munka mellett, sokan sokkal korábban kelünk. Vagy szépen bevállaljátok a pár sírást, külön ágyba szoktatjátok. Mondjuk este odafekszel mellé, ha már e nnyire akar téged, majd ha elaludt kijössz tőle. Megszokja. anyuka is kicsit aktiválja magát
2018. márc. 5. 11:03
 35/49 anonim ***** válasza:
74%

ÉS?

Majd nem fog ordítani pr nap után.

2018. márc. 5. 15:56
 36/49 A kérdező kommentje:

26# engem néz, 6 előtt indulok dolgozni

31# nem megyek addig el ameddig nem alszik vissza a gyerek de így kések.

2018. márc. 5. 17:56
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez valahogy teljesen életszerűtlen nekem. 3an alszotok egy ágyban, te felkelsz, felül a gyerek, mocorog nyilván, talán nevetgél, motyog is, nézi, ahogy készülődsz, te altatnád vissza, mondókázol neki, esetleg csitítgatod, mozgolódtok, és ebből semmire nem kel fel az asszonyod? Hihetetlen számomra, én néha arra is félig felébredek, ha fordul egy nagyobbat a párom vagy mozgolódik. Pedig hihetetlen jó alvó vagyok.
2018. márc. 5. 18:56
 38/49 anonim ***** válasza:

és szted a gyerek nem kel fel és nem dugja bele a kezét a konnektorba vagy akármi, amíg "anyuka" csicsikál?

miért nem kel fel? minek kellett a gyerek, ha fontosabb az alvás?

2018. márc. 5. 19:05
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan elkésel egy ilyen hülyeség miatt? Majd ha kirúgnak, akkor csucsulhattok hármasban délig.
2018. márc. 5. 19:35
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg nekem, hogy drága nejed mégis minek marad otthon még egy évet? Bár van egy sejtésem, hogy terhes lesz mielőtt kéne menni vissza melózni, ha nem képes reggel felkelni?

Felkelne, elvégezné a dolgait és kész. Egyszer a gyerek csinál valamit, amíg ő szépen alszik...aztán majd nézhettek.

2018. márc. 5. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!