Mit csináljak h ne ébredjen fel a kislányunk amikor én reggel elmegyek dolgozni? Velünk alszik, nagyon oda bújik és amikor felkelek az ágyból mindjart kinyitja a szemét és fel ül. Nkm arra nincs időm h vissza altassam. Fél 6kor kelek.
Figyelt kérdés
2 éves2018. márc. 4. 20:42
11/49 anonim válasza:
Snxuka otthon van, könyörgöm azért van otthon hogy ellassa a gyereket.miert nem ő altatja vissza?
Amúgy meg tudom hogy nehez lesz de sajat agyhoz kell szoktatni.
12/49 anonim válasza:
Az oké, hogy neked nincs időd visszaaltatni, de a feleségednek sincs?
13/49 anonim válasza:
Akkor altassa vissza anyuka. Nem is értem ez miért nem opció.
14/49 A kérdező kommentje:
De csak olyan korán nem szívesen ébresztem fel
2018. márc. 4. 21:25
15/49 anonim válasza:
Amikor otthon voltam gyeden soha nem vártam el a férjétől hogy reggel vagy éjjel vagy bármikor ő kelljen a kicsihez.o keresi a penzt hogy megeljunk.en azért voltam otthon hogy ellassam a gyereket. Hulla faradtan nem lehet normálisan dolgozni. Tudom hogy sok ilyen család van ahol éjjel vagy reggel apa kell, csak nem tudom ez miért oké..
16/49 anonim válasza:
Akkor beszéld meg a gyerekkel, hogy csendben üljön az ágyon, amíg az anyja csucsukál.
17/49 anonim válasza:
Ráadásul két eves gyerek.anya nem akar dolgozik? Mert 32 ezer semmire sem elég..
18/49 A kérdező kommentje:
Még 1 évet itthon lesz a gyerekkel.
2018. márc. 4. 21:34
19/49 anonim válasza:
Hat ha még egy evig otthon lesz akkor meg pláne vegye at tőled ezt a feladatot. Nem normális dolog hogy te csinálod. Ki tudja pihenni magát napkozben.. Nincs olyan akinek ne lenne akar csak 5-10 perc pihije óránként. Vagy meg sokkal több alvás alatt Az otthon let nagyon ki van szinezve..
20/49 anonim válasza:
Nem ébred fel a feleséged, ha felébred a gyerek? Főleg, hogy ott van mellette??? 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!