Mit csináljak h ne ébredjen fel a kislányunk amikor én reggel elmegyek dolgozni? Velünk alszik, nagyon oda bújik és amikor felkelek az ágyból mindjart kinyitja a szemét és fel ül. Nkm arra nincs időm h vissza altassam. Fél 6kor kelek.
Figyelt kérdés
2 éves2018. márc. 4. 20:42
21/49 A kérdező kommentje:
Nem mert nem sír. Ha sírna felébredne
2018. márc. 4. 21:59
22/49 anonim válasza:
Pedig át kell szoktatni. Mindenképp át kell, nem alhat köztetek érettségikor is.
23/49 anonim válasza:
Azért a 2 év és az érettségi között elég sok év van. Nyilván nem fog velük aludni 18 évesen, de 2 évesen ez még teljesen normális.
Mondjuk az fura, hogy felesége nem ébred fel. Így azért lehet nem is kellett volna eddig se együtt aludni mert akkor simán agyon is nyomhatta volna amíg pici volt.
24/49 anonim válasza:
Fel hat nincs olyan koran. Ebredjen fel a draga anyuka... Mig a gyerek ki nem maszik az ablakon...
25/49 anonim válasza:
Mindenképpen szólnék az anyukának, hogy altassa vissza ő. Végülis azért van otthon a gyerekkel, hogy mindig jelen legyen. Írom ezt úgy, hogy én is a gyerekkel éppen otthon lévő anyuka vagyok. Nem várnám el a munkába induló férjemtől, hogy még a gyerekkel is ő foglalkozzon kora reggel.
26/49 anonim válasza:
És akkor mit csinál a gyerek? Nézi, ahogy készülődsz vagy mesét kapcsolsz neki? Hogy telik a reggele? Te meddig vagy otthon? Addigra felébred a feleséged, mire te elmész?
27/49 anonim válasza:
Ordít a gyerek ha valami nem úgy van ahogy a kis hercegnőnek tetszik? Hűha! Kur_va sok bajotok lesz még vele, de magatoknak csináljátok.
28/49 anonim válasza:
Nyilván ilyenkor a feleségednek kell visszaaltatnia vagy fent maradni vele, de hosszú távon tényleg nem egészséges hogy együtt alszotok, ő meg mindenre felébred. Nekem is 2 éves lányom van, nem alszik el egyedül az ágyában, de este mellé fekszem, és ha elaludt megyek a dolgomra, aztán a saját ágyunkban alszom.
29/49 anonim válasza:
Mondjuk rég a saját ágyában kéne aludnia, anyuka meg oldja meg, nem gyereket nevelni maradt otthon???
30/49 babyboom567 válasza:
Kedves Kérdező!
Nekünk külön szobában, külön ágyban alszik a gyerek, de mindig felébred reggel mikor a férjem készülődik(vagy hamarabb).
De a feleségedet miért nem ébreszted fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!