Reggel nem tudta kinyitni a szemet (valadekozott) - mit tegyunk?
Kamillafozettel borogattam, ill. toroltem tisztara a valadekozo szemet 3,5 eves kislanyomnak. Kb fel ora utan sikerult kinyitnia a szemeit, nem pirosak, nem faj.
Szuk hete van megfazva, kohog, szerdan voltunk epp dokinal, aki felirt koptetot, meg Nurophent (fule is fajt kicsit.)
Kulfoldon vagyunk, az itteni dokit meg nem ertem el... A kisteso is itthon betegen, meg en is - igy most nem egyszeru a helyzetunk, minden tanacsot megkoszonok.
Vajon rosszabbodni fog-e, vagy semmi komolyat nem jelent?
Szia! Ha pirosas gyulladt a szeme antibiotikumot is adhatnak ra.
Nalunk mindig eleg volt meg a kamilla... Egy jo eros fozet (2-3 filter 2 deci vizhez), langyosan es egy pamacsot csak egyszer hasznalunk...
Köszönöm!
Igazabol csak epp, hogy kicsit eres az egyik szeme, nem annyira piros es nem is faj, en ezert nem gondolnam (egyelore), h kotohartyagyulladas lenne... A kamillas borogatas eddig bevalt, majd folytatom akkor...
Kinek higgyen az ember...? Itt pont azt irjak, h megse olyan jo a kamilazas...
Akármi okozza a kötőhártyagyulladást, ua. a kezelés.
A kamillát azért nem javasolják, mert allergén, a pollen miatt.
Forralt vízzel mosogasd a szemét, v. kamillával is lehet, ha eddig nem volt gondja tőle.
Többször mossatok kezet, mert dörzsöli, belevisz más szennyeződést is.
Ha sárgás, zöldes, v. pirosabb írnak rá szemcseppet.
Egyébként szemkenőcs kapható recept nélkül is, tudod használni éjszakára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!