Mit csináljak h ne ébredjen fel a kislányunk amikor én reggel elmegyek dolgozni? Velünk alszik, nagyon oda bújik és amikor felkelek az ágyból mindjart kinyitja a szemét és fel ül. Nkm arra nincs időm h vissza altassam. Fél 6kor kelek.
Figyelt kérdés
2 éves2018. márc. 4. 20:42
1/49 anonim válasza:
Szoktasd külön ágyra most erre mi mást lehet írni?
Vagy a férjed ha későbbre megy visszaaltatja, de te is tudod hogy erre sok alternatíva nincs.
2/49 anonim válasza:
Szoktassatok sajat agyba, ez az együtt alvás nem jó senkinek..
3/49 anonim válasza:
Szoktasd vissza a saját ágyába.
5/49 A kérdező kommentje:
Én vagyok az apja. Nagyon apás
Feleségem nem dolgozik itthon van vele. Csak olyan korán még nem akarom felébreszteni
A saját ágyában nem alszik el
2018. márc. 4. 20:56
6/49 anonim válasza:
De, elalszik. Csak ő nevel titeket. A madárfiókák sem maguktól repülnek. Az elejétől így kellett volna, mostmár lesz pár üvöltős éjszaka, de ti akartátok.
7/49 anonim válasza:
"Vagy a férjed ha későbbre megy visszaaltatja,"
Nem írta egy szóval sem, hogy nő lenne. Miért ilyen alap feltételezés ezen az oldalon, hogy ha nincs külön írva akkor tuti nő írta ki a kérdést?!
Én is apuka vagyok, szerintem nem az egyetlen aki használja ezt az oldalt...
8/49 anonim válasza:
#7 Semmi rosszat nem írt az egyes,nem kell provokálni.
9/49 anonim válasza:
Aludjunk külön ágyban, most mégis erre mit lehet írni?
10/49 A kérdező kommentje:
De nem alszik, ha a saját ágyába lefektessük csak ordít.
2018. márc. 4. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!