Fer14? Egyszerre szedje be a két szemet vagy reggel és este?
ha ebből te levonod hogy hogyan szedje akkor avass be engem is légyszives....Kiszerelés: 1 doboz FER14EXTRA egy havi adagot tartalmaz
Hatóanyag/napi adag (2 tabletta): Taurin 250 mg Magnezium 200 mg Karnitin 200 mg Arginin 150 mg C-vitamin 120 mg E-vitamin 100,67 mg Koenzim Q10 10 mg Cink 14 mg Beta karotin 3,6 mb B6-vitamin 1,5 mg Folsav 400 µg Szelén 35 µg B16-vitamin 2,5 µg D3-vitamin 25 μg
Javasolt fogyasztás: napi 2×1 tbl. Lehetőség szerint főétkezés közben, rágás nélkül nyelje le.
Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (év, hónap, napig).
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A 2*1 tabletta azt jelenti, hogy a nap során két alkalommal egy-egy tabletta. Vagyis mondjuk reggel és este. Ha egyszerre kettőt kellene bevenni, akkor az adagolás 1*2 lenne.
Az én férjem Profertilt szedett, ő esténként vett be kettőt, reggel nem vacakolt vele. Nyilván az egyenletes eloszlás miatt elvileg jobb a reggel-este, de azért ez mégis csak egy vitamin, ugyanúgy használni fog, ha 1*2-vel veszi be. (Azért mondom, mert én szedek pajzsmirigy gyógyszert, ott pl. TÉNYLEG fontos, hogy éhgyomorra reggel vegyem be és utána fél óráig ne egyek, ne pedig találomra, de ezeket az étrend kiegészítőket nem kell ennyire komolyan venni ilyen értelemben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!