Fontos! Ezzel a hőgörbével lehetek terhes? Tünetem csak annyi, hogy hányingerem van reggel, van amikor este is, és még ha rágondolok a kajára?
nem vagy/lehetsz terhes. ha nem tudod kiértékelni a látott diagramot, miért nem fordulsz orvoshoz?
(egy orvostan hallgató 24F)
Valószínűleg 13. cn-on volt a PÉ. Tüneteket nem valószínű, hogy terhesség okozza, a vasárnapi hőleesés nem túl bíztató (bár nem kizárható, hogy beagyazódástól van, de ahhoz nagyot esett)
Ma reggel hogy alakult a hőd? Hány naposak a ciklusaid általában?
Kedves 3.! Látta a dokim a görbét, de nem járok mindennap. Az elején mèg jòl indult.
Kedves 4.! Ma 36.8 lett. A ciklisaim nagyon rendszertelenek 32-55 volt amit ebben az évben figyeltem.
Szia, 2. válaszoló vagyok.
Most nézem, hogy 12. cn-on ovitrelle-t kaptál? Akkor tutira 13. cn-n volt a tüszőrepid, így viszont a 20. cn-i leesés akár beágyazódás is lehetett, vagy pedig semmit nem jelent... mindenesetre még mindig nagyon korai bármit is mondani, néhány nap múlva már többet el fog árulni a görbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!