Megbántad, hogy gyereket vállaltál?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:57
31/37 anonim válasza:
Komolyan sajnálom azon válaszolók gyerekeit, akik megbánták. Akárki akármit is mond ezzel kapcsolatban, a gyerek akkor is érzi, hogy anyuka nem úgy áll hozzá. Csak a környezetemben 2 ilyen családot látok. Szomorú.
33/37 anonim válasza:
Érdemes lenne 50 feletti, férfiakat is megkérdezni.
Biztos, hogy a fele megbánta, hogy eltartotta huszonévig a feleségét, élettársát és elindította így-úgy anyagilag a gyerekét/gyerekeit. Tisztelet a kivételnek.
Közben visszasírják a fiatalságukat, anyagi függetlenségüket és elmesélik, hogy valójában nem is akartak gyereket, csak a párjuk miatt vállalták.
34/37 anonim válasza:
Én nem,pedig alapvetőleg egy önzőbb alkat vagyok,sok mindenről sem a gyerek előtt,sem most nem vagyok hajlandó lemondani.Voltak nehéz időszakaink (betegség miatt,egyedül neveltem) de mindig azt mondtam ha nem lenne,sokkal nehezebb lenne.
Az életem értelme,és szegényebb lennék nélküle,pedig sokszor nagyon nem egyszerű...
35/37 anonim válasza:
Van ket ismerős család ahol sajnos kimondatlanul is de megbanta az anyuka. Konkrétan belebetegedett hogy fel kellett adnia az eletet, ezt ő mondta félig viccesen. Rakos lett es nemrég sajnos feladata a küzdelmet..ez azért elég durva..a másik egy életvidám ember volt, ma rá se lehet ismerni..egy magába roskadt zarkozott az egész világot utaló ember lett..az ilyen tényleg nem tudom miért vállalat gyereket.nyilvan nem tudta előre mire vallalkozik de így mindenki elete el lett cseszve..
36/37 anonim válasza:
Mindenki jó valamire... ha másra nem, hát elrettentő példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!